Jump to content

Minori dintr-un centru de plasament, acostați în piață și violați


dcp100168

Recommended Posts

Minori dintr-un centru de plasament, acostați în piață și violați

Doi minori, rezidenți într-un centru de plasament din Galați, au fost agresați sexual de un individ pe care poliția l-a reținut de puțin timp. Copiii, în vârstă de 11 și, respectiv, 13 ani, ar fi instituționalizați în centrul "Dumbrava minunată" și obișnuiesc să cerșească în zona piețelor din Micro 19 și Micro 20. Așa l-ar fi cunoscut pe individul în vârstă de 32 de ani, care avea să le devină agresor. Bărbatul i-ar fi invitat la garsoniera sa, aflată într-un bloc din cartierul Dunărea, unde i-ar fi violat. Incidentul a ajuns la cunoștința poliției, care l-a reținut pe individ, sub acuzația de viol, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați urmând să ceară arestarea preventivă a acestuia. Cercetările continuă, deoarece, susțin surse din cadrul anchetei, există indicii că suspectul ar fi agresat sexual mai mulți minori.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Cei doi minori violați din Galați au fost îmbătați și sechestrați; agresorul a fost arestat

Poliția a fost sesizată, la data de 15 noiembrie 2021, de instructorul de serviciu al unei case de tip familial, din municipiul Galați, cu privire la faptul că doi minori instituționalizați, de 11 și 13 ani, ar fi închiși în apartamentul unui bloc, de pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați, fără posibilitatea de a ieși. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată, împreună cu un echipaj de pompieri, cei doi minori fiind extrași printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi minori ar fi plecat voluntar, în urmă cu o zi, din casa de tip familial unde erau instituționalizați, și ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat, de 32 de ani, pe care îl cunoșteau. Dimineață, acesta ar fi plecat și ar fi încuiat ușa, iar cei doi minori, rămași în locuință au sunat instructorul casei de tip familial, povestindu-i situația în care se aflau.

În continuare, s-a stabilit că, în cursul nopții de 14/15 noiembrie, bărbatul în cauză le-ar fi oferit minorilor alcool, după care ar fi întreținut cu aceștia raporturi sexuale.

Bărbatul a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore și este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol. În cursul acestei zile, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Violatorul de copii orfani a fost arestat

Cei doi minori rezidenți ai unui centru de ocrotire din Galați nu au fost doar violați de un individ care i-a acostat în piață, ci și sechestrați, fiind eliberați de pompieri. Asta susțin anchetatorii, care zilele trecute l-au reținut pe cel despre care se presupune că i-ar fi acostat pe copiii cu vârste de 11 și 13 ani, aflați în grija statului, și i-ar fi molestat în propriul apartament, situat într-un bloc din cartierul Dunărea.

Polițiștii susțin că individul, pe nume Chelmu Marius Mădălin (32 ani), conform datelor publice afișate pe portalul instanțelor de judecată, i-ar fi dus în garsoniera sa pe minorii rezidenți la "Dumbrava minunată" în seara zilei de 14 noiembrie. Acolo le-ar fi oferit alcool și i-ar fi agresat sexual, iar a doua zi ar fi plecat de acasă și i-a încuiat în apartament. Copii l-au sunat pe instructorul de la centrul de plasament și i-au spus că sunt închiși în casa unui bărbat și că nu pot pleca. "Poliția a fost sesizată de instructorul de serviciu al unei case de tip familial din municipiul Galați, cu privire la faptul că doi minori instituționalizați, de 11 și 13 ani, ar fi închiși în apartamentul unui bloc, de pe bulevardul Dunărea, din municipiul Galați, fără posibilitatea de a ieși. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată, împreună cu un echipaj de pompieri, cei doi minori fiind extrași printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Chelmu a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare pe numele lui, pentru 30 de zile, pentru viol. Ancheta continuă în cazul lui, pentru că sunt suspiciuni că ar mai avea la activ și alte fapte de acest gen.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.