Jump to content

A distribuit pe internet un videoclip cu un tânăr în ipostaze intime


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat arestat pentru că a distribuit pe internet un videoclip cu un tânăr în ipostaze intime, după ce acesta a refuzat să-i dea 1.000 de euro

Un bărbat din Timiş a fost arestat preventiv, sub acuzaţiile de şantaj şi violarea vieţii private. Acesta ar fi distribuit, fără drept, către mai multe persoane, un videoclip în care victima apare în ipostaze intime.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Timişoara, au identificat şi reţinut un bărbat, de 53 de ani, din judeţul Timiş, bănuit de comiterea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.

Din cercetări, a reieşit că, în data de 29.07.2021, în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, bărbatul ar fi ameninţat, prin intermediul unei reţele de socializare, un tânăr, de 19 ani, cu darea în vileag a unor imagini compromiţătoare, în cazul în care nu i se va remite suma de 1.000 de euro. Ulterior, întrucât nu ar fi primit banii solicitaţi, în perioada 21.10-04.11.2021, acesta ar fi distribuit, fără drept, către mai multe persoane, un videoclip în care victima apare în ipostaze intime.

„Bărbatul a fost reţinut, miercuri. pentru 24 de ore, şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, în cursul acestei zile urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă", informează IPJ Galaţi.

În cursul zilei, procurorii au solicitat Judecătoriei Galaţi arestarea preventivă a inculpatatului, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private. „Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi, care a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

„Din materialul probator administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în ziua de 27.09.2021, şi ulterior, inculpatul, folosind un cont de pe o reţea de socializare, i-a solicitat persoanei vătămate, de sex masculin, suma de 1.000 euro, spunându-i că, în cazul în care nu îi va remite suma de bani solicitată, va trimite către rudele şi prietenii acestuia din urmă videoclipuri şi fotografii cu conţinut indecent, pe care persoana vătămată i le trimisese anterior. Având în vedere refuzul persoanei vătămate de a-i remite suma de bani solicitată, inculpatul, în cursul lunii octombrie 2021, în realizarea actelor de ameninţare şi intimidare a persoanei vătămate, a trimis, prin intermediul platformei de socializare, fără drept, un videoclip în care persoana vătămată apărea în ipostaze intime şi indecente”, , se precizează în comunicatul de presă al Parchetului.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.