Jump to content

Bărbat mort într-un incendiu la un bloc din Ţiglina


dcp100168

Recommended Posts

Incendiu într-un bloc de 9 etaje - un bărbat a murit, iar locatarii au fost evacuaţi

O persoană a murit şi alte peste 30 au fost evacuate dintr-un bloc turn din Galaţi în care miercuri noapte a izbucnit un incendiu puternic la o garsonieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, incendiul a fost semnalat în miezul nopţii la o garsonieră situată la etajul 9 al unui bloc turn. Imediat, la faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, dat fiind nivelul la care se manifesta incendiul, şi un echipaj SMURD. Sosiţi primii la faţa locului, poliţiştii au ajutat la evacuarea a peste 30 de locatari din imobilul în care la etajul 9 se manifesta un incendiu de proporţii.

Ulterior, după ce au intrat în locuinţa cuprinsă de foc, pompierii au găsit o victimă: proprietarul casei, un bărbat de 70 de ani. Echipajul SMURD l-a preluat imediat şi a încercat să-l readucă la viaţă, însă fără success. Bărbatul a fost declarat decedat.

Incendiul a fost stins, dar în urmă a rămas un dezastru. Garsoniera în care a izbucnit focul a fost distrusă complet. De asemenea, pagube s-au înregistrat şi la locuinţa de deasupra, de la etajul 10. Nici un alt locatar nu a fost însă rănit.

În urma anchetei, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la o ţigară aruncată pe materiale combustibile.

news.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.