Jump to content

Amendat cu 15.000 lei, pentru un muc de ţigară aruncat pe geamul maşinii


dcp100168

Recommended Posts

Amendat cu 15.000 lei, pentru un muc de ţigară aruncat pe geamul maşinii

Lipsa bunului simţ i-a adus unui gălăţean o amendă de 15.000 lei. Jandarmii l-au observat în timp ce arunca mucul de ţigară pe geamul maşinii.

Astfel, în jurul orei 17.50, un echipaj de ordine publică care executa serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Galaţi a observat că din autoturismul aflat în faţa autospecialei jandarmeriei se aruncă, pe geam, un chiştoc de ţigară. Oamenii legii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, ameninţându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini.

Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux. Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, conducătorul auto a fost sancţionat de jandarmi au amendă în cuantum de 15.000 lei.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.