Jump to content

Foc de armă în centrul orașului. Doi fugari au intrat cu maşina în Palatul Gheorghiu


dcp100168

Recommended Posts

Foc de armă în centrul orașului. Poliţia caută doi fugari care au intrat cu maşina în Palatul Gheorghiu

Cei care au fost nevoiți să apeleze la pistoalele din dotare au fost polițiștii Secției 5, aflați în misiune în zona Pieței Centrale. S-a întâmplat marți, 23 noiembrie, în jurul prânzului, când echipajul a observat în trafic, pe strada Serei, o mașină ai cărei ocupanți se comportau ciudat. Polițiștii, aflați în autospeciala de serviciu, le-au făcut semne acustice și luminoase ca să tragă pe dreapta, însă șoferul a refuzat și și-a continuat, în viteză, deplasarea. A ajuns pe strada Domnească, a intrat pe ”interzis” și, după ce a pierdut controlul volanului, s-a oprit în zidul Palatului Gheorghiu, distrugând vreo doi stâlpi ai pasajului montat pentru siguranța pietonilor pe trotuar.

”Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale și a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului. Acesta a pătruns pe strada Domnească, pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiștii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical”, a explicat cms. șef Gabriela Costin purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii susțin că i-au identificat pe cei doi fugari și că fac verificări pentru depistarea acestora.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.