Jump to content

Înjunghiat mortal, după o ceartă în Talcioc


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Înjunghiat mortal în inimă la Talcioc

În această după-amiază, un bărbat de 42 de ani a fost arestat preventiv, acuzat de omor și tentativă la omor. El l-a înjunghiat mortal în inimă pe unul dintre cumnații săi, de 33 de ani, și l-a rănit grav pe celălalt cumnat, în vârstă de 35 de ani. S-a întâmplat ieri, în Talcioc. S-au certat de la cum împart banii pe vechiturile pe care le vindeau. Persoana decedată a vrut să liniștească scandalul pornit între autor și celălalt cumnat, dar a fost înjunghiată în inimă. Propunerea de arestare preventivă a fost formulată de procurorii Tribunalului Galaţi, iar instanța a admis-o.

monitoruldegalati.ro

Teribilul incident a avut loc sâmbătă, în el fiind implicați trei muncitori de la Ecosal, rude între ei. Totul ar fi pornit de la faptul că una dintre victime, un tânăr de 35 de ani, i-ar fi cerut agresorului, de 42 de ani, care îi era cumnat, să îi dea jumătate din banii pe care i-ar fi obținut în urma vânzării unor vechituri. Furios, bărbatul l-a lovit cu un par în cap, moment în care celălalt cumnat, de 33 de ani, ar fi intervenit să-i despartă. Acesta a fost înjunghiat în inimă și a murit pe loc. Suspectul a fost reținut și arestat preventiv în baza unui mandat emis de Tribunalul Galați, pentru omor calificat, tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Tânăr ucis de cumnat, pentru niște vechituri

Un incident extrem de grav, în urma căruia un bărbat a ajuns în arestul Poliției, un altul, la spital, în stare gravă, iar un al treilea, la morgă, a avut loc sâmbătă, 27 noiembrie, în Talciocul din Galați. Implicați în conflict, trei cumnați, totodată colegi la Ecosal, unul dintre ei fiind prezent la târg ca să vândă niște obiecte vechi. Neculai Zlata, de 42 de ani, era cel care spera să scoată ceva bănuți din comerțul cu vechituri, numai că unul dintre cumnații săi, un tânăr de 35 de ani, i-ar fi pus în vedere că trebuie să împartă banii. Asta l-a scos din sărite pe Zlata, care a pus mâna pe un lemn și l-a lovit puternic în cap pe cumnat, lăsându-l lat la pământ. Celălalt cumnat, de 33 de ani, martor la incident, a sărit să îi despartă, numai că tratamentul pe care avea să îl primească urma să fie și mai dur. Orbit de furie, Zlata a pus mâna pe un cuțit, pe care i la înfipt direct în inimă cumnatului împăciuitor. Acesta a murit aproape instantaneu, medicii de la ambulanța sesizată nemaiputând face nimic pentru el. Pe celălalt tânăr rănit l-au dus la spital, în stare critică, în timp ce Zlata a fost ridicat de poliție. Acuzat de omor calificat, tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Galați. El a mai avut probleme cu legea în trecut, fiind condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru participarea la un furt cu prejudiciul estimat la aproape 300.000 de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Crimă ca în filmele de groază. Şi-a înjunghiat cumnatul în inimă şi l-a lovit pe fratele lui cu un târnăcop în cap

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au trimis în judecată pe Neculai Zlata, un bărbat de 42 de ani, sub acuzaţiile de omor şi tentativă la omor. Pe 27 noiembrie 2021, bărbatul a şocat comunitatea din Galaţi după ce şi-a ucis unul din cumnaţi şi l-a rănit grav pe fratele acestuia.

Cei trei bărbaţi sunt angajaţi ai firmei de salubritate din Galaţi şi obişnuiau să îşi mai rotunjească veniturile la sfârşit de săptămână, când vindeau vechituri în talciocul de la marginea oraşului. În ziua fatidică, după ce a vândut câteva vechituri, bărbatul de 42 de ani a fost luat la întrebări de cumnaţi – fraţii soţiei lui – care îşi voiau partea.

Cel mai agresiv a fost cel în vârstă de 35 de ani, care şi consumase alcool. Ca să îi despartă, a intervenit şi fratele lui, de 32 de ani. Nu a văzut, însă, că soţul surorii lui scosese un cuţit. În învălmăşeală creată, agresorul l-a lovit cu un târnăcop în cap pe bărbatul de 35 de ani, iar fratelui său i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în inimă. Victima a căzut la pământ, într-o baltă de sânge.

Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Fratele victimei, de 35 de ani, a fost transportat la spital şi a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale ca să-şi revină. ”Inculpatul Z.N. a aplicat o lovitură, cu o coadă de târnăcop, în cap, persoanei vătămate P.A. cauzându-i leziuni traumatice la nivelul capului, după care a lovit-o, cu un cuţit, în zona inimii pe victima P.C., provocându-i un traumatism-toraco abdominal deschis, cu plagă înţepat tăiată precordială stânga, cu secţiune costală C7 stâng, hemopneumotorax masiv stâng şi atelectazie pulmonară, transfixianta pericardică şi cardiacă, cu secţionare de diafragm transfixiant, leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia”, spune procurorul de caz.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Crimă în familie pentru câţiva lei de la talcioc. Pedeapsa primită de un gunoier

Judecătorii au pronunţat un prim verdict în cazul crimei care a zguduit comunitatea din Galaţi. Bărbatul şi-a ucis cumnatul cu o lovitură de briceag în inimă şi l-a rănit grav pe fratele lui pentru că nu îşi primise partea din banii obţinuţi în urma vânzării unor vechituri la talcioc.

Tribunalul Galaţi l-a condamnat în 27 iulie pe Neculai Zlata, un bărbat de 42 de ani, la 14 ani şi 2 luni de închisoare pentru omor, tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ucigaşul a fost obligat să plătească daune morale de 50.000 de euro familiei cumnatului său pe care l-a omorât. 

Decizia instanţei nu este definitivă.

La 27 noiembrie 2021, bărbatul a şocat comunitatea din Galaţi când şi-a ucis unul din cumnaţi şi l-a rănit grav pe fratele acestuia. Cei trei bărbaţi sunt angajaţi ai firmei de salubritate din Galaţi şi obişnuiau să îşi mai rotunjească veniturile la sfârşit de săptămână, când vindeau vechituri în talciocul de la marginea oraşului. În ziua fatidică, după ce a vândut câteva vechituri, bărbatul de 42 de ani a fost luat la întrebări de cumnaţi – fraţii soţiei lui – care îşi voiau partea. Cel mai agresiv a fost cel în vârstă de 35 de ani, care şi consumase alcool. Ca să îi despartă, a intervenit şi fratele lui, de 32 de ani. Nu a văzut, însă, că soţul surorii lui scosese un briceag. În învălmăşeală creată, agresorul l-a lovit cu un târnăcop în cap pe bărbatul de 35 de ani, iar fratelui său i-a aplicat o lovitură cu briceagul în inimă. Victima a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Criminalul i-a dat apoi briceagul soţiei sale şi a fugit din talcioc. A fost prins la scurt timp după aceea.

Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Fratele victimei, de 35 de ani, a fost transportat la spital şi a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale ca să-şi revină. ”inculpatul Z.N. a aplicat o lovitură, cu o coadă de târnăcop, în cap, persoanei vătămate P.A. cauzându-i leziuni traumatice la nivelul capului, după care a lovit-o, cu un cuţit, în zona inimii pe victima P.C., provocându-i un traumatism-toraco abdominal deschis, cu plagă înţepat tăiată precordială stânga, cu secţiune costală C7 stâng, hemopneumotorax masiv stâng şi atelectazie pulmonară, transfixianta pericardică şi cardiacă, cu secţionare de diafragm transfixiant, leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia”, spune procurorul de caz.

La proces, Neculai Zlata a recunoscut acuzaţiile, dar a susţinut că doar s-a apărat de atacurile cumnatului şi ale fratelui său, care îl loveau. La examinarea medico-legală efectuată imediat după comiterea faptei nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul acestuia.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Crimă ca în filmele de groază între cumnați, pentru câțiva lei. Pedeapsa primită de ucigaș

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv în 15 noiembrie pe Neculai Zlata, un bărbat de 42 de ani, la 14 ani şi 2 luni de închisoare pentru omor, tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ucigaşul a fost obligat să plătească daune morale de 50.000 de euro familiei cumnatului său pe care l-a omorât.

La 27 noiembrie 2021, bărbatul a şocat comunitatea din Galaţi când şi-a ucis unul din cumnaţi şi l-a rănit grav pe fratele acestuia. Cei trei bărbaţi sunt angajaţi ai firmei de salubritate din Galaţi şi obişnuiau să îşi mai rotunjească veniturile la sfârşit de săptămână, când vindeau vechituri în talciocul de la marginea oraşului. În ziua fatidică, după ce a vândut câteva vechituri, bărbatul de 42 de ani a fost luat la întrebări de cumnaţi – fraţii soţiei lui – care îşi voiau partea. Cel mai agresiv a fost cel în vârstă de 35 de ani, care şi consumase alcool. Ca să îi despartă, a intervenit şi fratele lui, de 32 de ani. Nu a văzut, însă, că soţul surorii lui scosese un briceag. În învălmăşeală creată, agresorul l-a lovit cu un târnăcop în cap pe bărbatul de 35 de ani, iar fratelui său i-a aplicat o lovitură cu briceagul în inimă. Victima a căzut la pământ în stare de inconștiență. Criminalul i-a dat apoi briceagul soţiei sale şi a fugit din talcioc. A fost prins la scurt timp după aceea.

Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Fratele victimei, de 35 de ani, a fost transportat la spital şi a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale ca să-şi revină. „Inculpatul Z.N. a aplicat o lovitură, cu o coadă de târnăcop, în cap, persoanei vătămate P.A. cauzându-i leziuni traumatice la nivelul capului, după care a lovit-o, cu un cuţit, în zona inimii pe victima P.C., provocându-i un traumatism-toraco abdominal deschis, cu plagă înţepat tăiată precordială stânga, cu secţiune costală C7 stâng, hemopneumotorax masiv stâng şi atelectazie pulmonară, transfixianta pericardică şi cardiacă, cu secţionare de diafragm transfixiant, leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia”, a stabilit procurorul de caz.

La proces, Neculai Zlata a recunoscut acuzaţiile, dar a susţinut că doar s-a apărat de atacurile cumnatului şi ale fratelui său, care îl loveau. La examinarea medico-legală efectuată imediat după comiterea faptei nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul acestuia.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.