Jump to content

Alianța Pentru Patrie are filială şi în Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Noul partid al lui Dragnea are filială şi în Galaţi

Alianța Pentru Patrie (APP), cea mai nouă formaţiune apărută pe eşichierul politic românesc, condusă de Codrin Ştefănescu şi susţinută de Liviu Dragnea, are filială şi la Galaţi. Am descoperit sediul noului partid pe strada Nicolae Bălcescu, vecin cu una dintre cele mai căutate croitorii din oraş.

Pe site-ul APP am aflat şi cine se ocupă de filiala gălăţeană: Vasile Năstasă, Sebastian Șorcaru şi Ionel Dinu. Numele lui Vasile Năstasă vă este cunoscut de la alegerile locale de anul trecut, când a fost candidatul RE:Start România la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi. A fost ofiţer de logistică în cadrul Poliţiei de Frontieră, a condus Centrul Trilateral de Contact România - Moldova - Ucraina şi a ocupat funcţia de director adjunct în cadrul ITPF Iaşi.

Pe pagina sa de Facebook, Năstasă este foarte activ, promovând mesajele liderului politic Codrin Ştefănescu, dar şi pe cele ale fostului şef suprem al PSD, Liviu Dragnea. Acesta susţine la televizor că nu este membru al APP şi că doar îl susţine din umbră. De acolo îl şi conduce, prin omul său de curte, Codrin Ştefănescu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.