Jump to content

Încă un gălăţean traficant de droguri a fost reținut


dcp100168

Recommended Posts

Traficant de droguri reținut

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Galați, la 3 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni neautorizate cu substanțe psihoactive. Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada mai – noiembrie 2021, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat și comercializat, în județul Galați, aproximativ 1,5 kilograme de substanțe etnobotanice(metafedronă) și 2,1 kilograme de cannabis, substanțe despre care există suspiciunea că ar fi fost procurate din afara țării. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 2 kilograme de cannabis, 100 de grame de substanțe etnobotanice, un pistol cu aer comprimat și 4.000 de lei. Un bărbat, de 45 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore. Ulterior, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.  Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați”, informează I.P.J. Galați.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.