Jump to content

O tânără de 21 de ani a murit în urma unei petreceri


dcp100168

Recommended Posts

Tragedie în noaptea de Crăciun

O tânără în vârstă de 21 de ani din județul Galați, s-a stins din viață suspect, la doar câteva ore după ce s-a întors de la o petrecere de Crăciun.  Familia și prietenii tinerei au declarat că aceasta nu suferea de nicio boală. Fata, în vârstă de 21 de ani, absolventă a unui liceu din Tecuci, era studentă la Universitatea Spiru Haret din București și se întorsese acasă de sărbători pentru a le petrece alături de cei prieteni și familie. Tânăra a fost la o petrecere împreună cu câțiva prieteni, în ziua de Crăciun, după care s-ar fi întors acasă și a mers direct în camera ei. Din nefericire, câteva ore mai târziu, fata a fost găsită fără suflare de unul dintre părinți. Imediat, acesta a apelat la 112. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei, fiind nevoiți să declare decesul. În urma examenului medico-legal dar și cel toxicologic urmează să se stabilească cu exactitate cauza morții, familia neștiind ca fata să sufere de vreo afecțiune.

realitateadegalati.net

O asistentă medicală, decedată în condiții suspecte, după ce a mers la o petrecere. Care este posibila cauză a morții

O tânără asistentă medicală din București a sfârșit tragic, în mod suspect, chiar în ziua de Crăciun. Fata de numai 21 de ani se întorsese de sărbători în comuna natală, la părinți, în județul Galați. În seara de Ajun a mers la o petrecere, într-o localitate învecinată și nu s-a mai întors. Părinții au fost anunțați de polițiști că Simona nu mai este în viață. Ei sunt convinși că fetei i-au fost administrate substanțe interzise care, în combinație cu alcoolul, i-au fost fatale.

Simona absolvise în Capitală o școală postliceală sanitară și lucra ca asistentă la un cabinet stomatologic. A venit în Ajunul Crăciunului la părinți, în comuna Ivești, și seara a plecat cu alți tineri la o petrecere. Tatăl fetei mărturisește că nu îi cunoștea anturajul, dar că nu erau prietenii pe care îi știa de când Simona locuia cu familia.

Ion Caraiman, tatăl fetei: „S-a dus cu cine s-a dus, cu ăștia, s-a dus la Matca, la un de-ăsta, un bar. Unde se adună mulți și se droghează.”

Pe la 4 dimineața, fetei i s-ar fi făcut rău. Alți tineri ar fi luat-o cu o mașină și au oprit la trei adrese, până când au găsit o prietenă dispusă să o primească în casă, în starea în care era. Au pierdut timp prețios până să sune la 112. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD. Din păcate, era prea târziu.

Angel Trifan, medic coordonator SMURD Galați: „Aflată în stop cardio-respirator, cu manevre avansate de resuscitare în curs. Au continuat și ei manevrele, în timpul necesar și, la un moment dat, au constatat decesul pacientei.”

Ion Caraiman, tatăl fetei: „Eu făceam grătarul. O așteptam să vină acasă. Și, când a venit poliția, mi-a dat anunțul, mi-a arătat poza. Ce s-a întâmplat? Accident, ceva grav? Cică, nu, mai grav. Droguri? Da.”

Surse din cadrul anchetei spun că tânăra ar fi apucat să le spună polițiștilor că a luat o jumătate de pastilă, apoi că a luat o pastilă întreagă, fără să menționeze despre ce substanță era vorba. Celor care o cunosc nu le vine să creadă că Simona nu mai este în viață.

Fost coleg de școală al Simonei: „După ce a terminat liceul, a plecat la București și lucra la o clinică stomatologică. Așa știam noi de ea, că-i plecată. Eu o știu de când eram mititei, de la grădiniță. Suntem, de aceeași vârstă, la liceul am fost împreună, făceam naveta împreună.”

Ancheta a fost preluată de DIICOT, ceea ce justifică temerile tatălui, cu privire la o eventuală supradoză de substanțe interzise prin lege. Deocamdată, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fără a fi menționat un suspect.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galați: „Polițiștii efectuează cercetări pentru a afla împrejurările în care a intervenit decesul persoanei în cauză și, totodată, a fost dispusă efectuarea necropsiei, urmând ca rezultatele examenului histopatologic să stabilească cauza morții.”

Examenul medical, al cărui rezultat va fi gata peste aproximativ două săptămâni, va arăta limpede ce substanțe consumase fata de 21 de ani. Simona urmează să fie înmormântată marți, în comuna natală.

stirileprotv.ro

Tragedia care a marcat o familie din comuna gălățeană Ivești face acum obiectul unei anchete a poliției, oamenii legii trebuind să deslușească misterul morții fulgerătoare a unei tinere de numai 21 de ani.

Fata, studentă la o universitate privată din București, venise acasă să petreacă sărbătorile, iar în noaptea de 24 spre 25 decembrie a mers la Matca, împreună cu mai mulți prieteni, să petreacă Ajunul. A venit acasă în zorii zilei de sâmbătă, numai că imediat i s-a făcut rău, familia anunțând salvarea. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru studenta care a murit din motive aparent inexplicabile și care trebuie acum verificate în cadrul unei anchete a poliției. Asta deoarece a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, moartea fetei fiind considerată una suspectă. Edificatoare pentru lămurirea circumstanțelor care au dus la deces vor fi rezultatele analizelor toxicologice și necropsia, anchetatorii luând în considerare inclusiv varianta ca tânăra să fi consumat nu doar alcool, ci și substanțe interzise.

Dosarul penal este acum în lucru, cercetările fiind efectuate de poliție, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești. În funcție de concluzii, este posibil ca ancheta să fie extinsă la nivelul structurilor specializate, în vederea lămuririi împrejurărilor în care au ajuns droguri la respectiva petrecere.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.