Jump to content

Patron de bar atacat cu drujba de un pușcăriaș abia eliberat


dcp100168

Recommended Posts

Patron de bar atacat cu drujba de un pușcăriaș abia eliberat

Un atac de o violență extremă, soldat cu rănirea unui bărbat și cu încarcerarea unui individ abia eliberat din pușcărie, a avut loc zilele trecute într-un bar din Tg. Bujor. Incidentul s-a petrecut ziua în amiaza mare și a fost motivat, spun anchetatorii, de dorința de răzbunare a atacatorului. În zi de sărbătoare, la orele prânzului, acesta ar fi vrut să bea într-un bar din oraș, numai că patronul a refuzat să îl mai servească. Furios, individul, pe nume Ionuț Csiki, a plecat și s-a întors cu o drujbă. A spintecat ușa cârciumii, a intrat cu motoferăstrăul pornit și s-a năpustit direct asupra proprietarului, pe care l-a tăiat, provocându-i răni grave. "Pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale spontane, inculpatul, înarmat cu un motoferăstrău în funcţiune, a intrat în incinta unui bar din oraşul Tg. Bujor, prin secţionarea uşii de acces, după care a agresat persoana vătămată, cauzându-i acesteia o plagă tăiată, leziune traumatică pentru a cărei vindecare sunt necesare 7-9 zile de îngrijiri medicale", au stabilit procurorii, conform unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați. Csiki a fost reținut la scurt timp și dus în fața unui complet de la Tribunalul Galați, faptele pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă fiind multe și foarte grave: tentativă de omor, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Magistrații au admis cererea și l-au trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile, însă acuzatul a atacat decizia, Curtea de Apel urmând să se pronunțe marți, 4 ianuarie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Pedeapsă pentru recidivistul care a tăiat cu drujba uşa unui bar şi l-a rănit pe proprietar

Tribunalul Galaţi l-a condamnat pe 29 iulie pe Ionuţ Csiki, un bărbat cunoscut cu antecedente penale, la 7 ani şi 2 luni de închisoare pentru tentativă la omor, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Decizia instanţei nu este definitivă.

Individul i-a şocat la sfârşitul anului trecut pe locuitorii oraşului Târgu Bujor. Bărbatul s-a certat cu proprietarul unui bar, iar la scurt timp s-a întors cu o drujbă, cu care a făcut prăpăd.

„La data de 26.12.2021, în jurul orei 12,30, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale spontane, inculpatul, înarmat cu un motoferăstrău în funcţiune, a intrat în incinta unui bar din oraşul Târgu Bujor, prin secţionarea uşii de acces, după care, folosind acelaşi obiect vulnerant, a agresat persoana vătămată, cauzându-i acesteia plagă tăiată, leziune traumatică pentru a cărei vindecare au fost necesare 7 – 9 zile de îngrijiri medicale”, a stabilit procurorul de caz.

Victima a povestit în instanţă momentele de groază prin care a trecut. „La un moment dat, am auzit în exterior zgomotul produs de un motoferăstrău turat la maxim, iar pe … şi … cum au intrat repede în bar spunând că vine Ionuţ Csiki. … bloca uşa ţinând mânerul ridicat în sus. Toţi clienţii aflaţi în interior erau foarte speriaţi. M-am apropiat de uşă şi am văzut cum Ionuţ Csiki a secţionat cu motoferăstrăul uşa de termopan în zona inferioară. Am luat un mop în mână cu intenţia de a îl opri pe acesta. … a fugit după tejgheaua barului, iar eu cu… am rămas în faţa uşii. Csiki a deschis uşa pătrunzând aproximativ doi metri în interior şi manevra cu ambele mâini motoferăstrăul pornit, turându-l excesiv spunând <<Vă tai şi vă omor!>>, a declarat proprietarul barului.

Bărbatul a scăpat cu viaţă pentru că drujba a devenit inoperabilă chiar înainte ca agresorul să îl lovească din nou cu ea. „Numitul Ionuţ Csiki a manevrat pe lângă mine, cu ambele mâini, motoferăstrăul pornit, de jos în sus, tăindu-mi geaca la umărul stâng şi apoi mi-a provocat o tăietură în zona bărbiei. Am ripostat împingându-l cu mopul în exterior. Ionuţ Csiki a încercat să mă mai lovească o dată cu motoferăstrăul pornit, dar lama s-a lovit de tocul uşii, iar lanţul a sărit de pe şina de ghidaj”, a relatat victima.

Agresorul şi-a recunoscut faptele şi a mers pe procedura simplificată a judecăţii.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.