Jump to content

"Parcul" Viva


drugosh

Recommended Posts

Care este faza cu Parcul Viva? Stiu ca am un viciu urat de a fuma, insa si eu doresc sa pot sta linistit in parc sa fumez o tigara pe bancile de langa balta cu pesti, sa privesc in gol si sa stau la soare. Cand vin in parc imi aduc si o cafea si chistocul in arunc in pahar pe care il arunc si pe acesta la cos. Nu ma iau aiurea de oameni, nu fac mizerie si in nici un caz nu fumez la locul de joaca. 

Insa nu exista moment in care sa nu fiu hartuit de catre agentii de paza sa imi spuna ca nu am voie sa fumez in parc desi, legea 15/2016 imi permite asta. 

Am urmarit fiecare semn de la intrarea din parc si nu exista niciunul cu fumatul interzis, doar accesul cu cainii si bicicletele interzis. La intrarea dinspre distrigaz este amplasata o pancarda cu titlul "Loc de joaca pentru copii" si ma intreb, este tot parcul considerat loc de joaca, sau doar partea cu leagane si tobogane si teren de fotbal?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.