Jump to content

Un tată și-a ucis fiul cu o lovitură de cuțit


dcp100168

Recommended Posts

Un tată și-a ucis fiul cu o lovitură de cuțit

Tragedie la Nicorești, unde o familie a fost destrămată într-o fracțiune de secundă, în urma unui conflict izbucnit între tată și fiu.

Cearta care avea să culmineze cu un gest fatal s-a consumat în gospodărie, între Viorel Rău, un bărbat în vârstă de 62 de ani, și fiul său. Schimbul de replici a escaladat rapid, iar tatăl, pentru a tranșa disputa, a pus mâna pe un cuțit cu care s-a repezit la băiat. A fost suficientă o singură lovitură, aplicată în picior, pentru ca bărbatul mai tânăr să își dea rapid ultima suflare.

Medicii legiști care aveau să examineze cadavrul au concluzionat că tatăl i-a tăiat fiului artera femurală, ceea ce i-a adus moartea prin hemoragie.

Viorel Rău a fost reținut pe loc și audiat de procurori care au decis că poate fi acuzat de omor asupra unui membru al familiei. Anchetatorii l-au prezentat pe tatăl ce riscă 20 de ani de închisoare Tribunalului Galați, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.