Jump to content

S-a sinucis din dragoste, la 21 de ani


dcp100168
 Share

Recommended Posts

S-a sinucis din dragoste, la 21 de ani

Un tanar de 21 de ani din Galati s-a sinucis pe o plaja din oras, pentru ca se certase cu prietena sa. Prietenii tanarului spun ca acesta mai incercase sa-si puna capat zilelor, tot dupa o cearta cu iubita lui, relateaza presa locala. Baiatul cazuse intr-o depresie si le spusese prietenilor sai cu doua zile inainte ca vrea sa se sinucida. Mai mult, el fusese salvat in ultima clipa de la moarte, dupa ce incercase sa se spanzure intr-o padure de la marginea orasului. Pana la urma, tanarul si-a dus planul la bun sfarsit, pe o plaja din Galati. Trupul lui a fost gasit de politisti, iar ipoteza cea mai plauzibila este ca baiatul s-a sinucis din dragoste.

http://www.ziare.com/S_a_sinucis_din_dr ... 78014.html

Link to comment
Share on other sites

inteleg sa suferi pentru ca te-a parasit prietenu/prietena,sa nu iesi din casa,sa plangi zile in sir si mai stiu eu ce...dar sa te spanzuri?nu ramanea singur pana murea doar,isi gasea pe altcineva...dar vad ca sunt destul de multe cazuri cand unii se sinucid din dragoste :shock:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Si ce treaba are Iisus in chestia asta??

daca esti de alta religie e strict problema ta dar daca esti ortodox sau catolic sau oricare alta religie ( si nu secta ca e diferenta) in care DUMNEZEU EXISTA , atunci ar trebui sa stii ca Dumnezeu are o mare legatura cu tot ce se intampla cu noi.... daca alegi sa te sinucizi atunci renunti la tot inclusiv la Dumnezeu ...cand alegi sa te sinucizi nu esti decat un las si un egoist cum am mai spus mai sus pentru ca te gandesti la tn si nu la ceilalti care sufera dupa tn, te gandesti la tn si consideri ca asa scapi ...dar nu e asa ...cand suferim treb. sa ne indreptam si mai mult catre Dumnezeu ca sa ne gasim pacea sufleteasca interioara de care avem nevoie.

Link to comment
Share on other sites

@iuliachristaL

Te-ai gandit vreo secunda ca tanarul acela ar fi trebuit poate ajutat? Consiliat, sprijinit, mangaiat in vreun fel?

Nu crezi ca Iisus si cu Tatal lui ar fi putut fi de mai mult ajutor tanarului in cauza decat sa-l lase sa-si curme zilele, asta daca tot sunt atat de iubitori si atot-prezenti?

Altfel, un mic citat dintr-un film:

"Eve: Înseamnă că fiecare viaţă contează pentru Dumnezeu.

Dr. House: Nu pentru mine. Nu pentru tine. Şi judecând după numărul de dezastre naturale, nici pentru Dumnezeu."

Link to comment
Share on other sites

nu am zis ca nu trebuia ajutat ... dar chiar daca era ajutat sau nu ...ultima decizie ii apartinea lui... nu arunca vina pe altii pe o fapta pe care a facut-o el si nu cauta scuze sinucigasilor ptr ca nu au! nu judec dar asta nu inseamna ca nu-mi pot face propia parere cu priv la subiectul asta despre sinucidere... ( mambo, incerc sa te evit... te rog sa faci acelasi lucru)

Link to comment
Share on other sites

punctul pe I ce??? a argumentat cumva??? consider ca eu am pus punctul pe I in momentul in care am spus ca a fost las si egoist !si am si argumentat! sa faci prost un om care s-a sinucis nu e de ajuns ... ETY sa argumentezi sau asta mi se spune doar mie?!

Punctul pe I , a fost pus, dupa parerea mea, atunci cand s-a afirmat ca s-a sinucis de prost.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.