Jump to content

Firma de construcţii Nomis 2003, cifră de afaceri de 100 milioane de lei


dcp100168

Recommended Posts

Nomis 2003, un constructor din Galaţi deţinut de familia Simion, a trecut de 100 mil. lei cifră de afaceri şi a urcat în topul constructorilor

Nomis 2003 derulează lucrări de construcţie pentru drumuri şi poduri, construcţii de instalaţii, canalizări şi alimentări cu apă.

Nomis 2003, deţinută în proporţii egale de Cătălin şi Cristina Dorina Simion, are încheiate 193 de contracte de achiziţii publice, în valoare totală de 621,8 mil. lei.

Nomis 2003, o companie de construcţii din Galaţi, deţinută de familia Simion, a ajuns în topul celor mai mari constructori de pe piaţa locală, după ce a trecut de pragul de 100 de milioane de lei cifră de afaceri în 2020. Faţă de anul precedent, rezultatul a fost în creştere cu 87%, arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Firma a lucrat în 2020 cu un număr mediu de 224 de angajaţi şi a înregistrat un profit de 20,7 milioane de lei, de şase ori mai mare faţă de cele 3,4 milioane de lei din 2019.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia busi­nessului în 2020 şi planurile de dezvoltare.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.