Jump to content

Gălăţeanca Andreea Naggar, secretar de stat


dcp100168

Recommended Posts

Andreea Naggar, în CA-ul Carfil SA

Avocata gălățeană Andreea-Anamaria Naggar, consilier județean PSD, a fost numită în Consiliul de Administrație al companiei brașovene Carfil SA, operator economic aflat în subordinea Ministerului Economiei.

Carfil SA, firmă cu o vechime de aproape un secol, este producător de tehnică militară pentru înzestrarea Armatei Române încă din anul 1936, fiind, practic, parte componentă a Companiei Naționale Romarm SA.

La alegerile locale de la finele lunii septembrie 2020, Andreea-Anamaria Naggar a candidat de pe locul al optulea, pe lista pe care social-democrații au propus-o alegătorilor pentru funcțiile de consilieri județeni.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

O avocată din Galaţi numită secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a numit-o, astăzi, 23 iunie 2022, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, pe gălăţeanca Andreea Anamaria Naggar. Decizia a fost publicată în această după amiază în Monitorul Oficial.

Andreea Anamaria Naggar are 34 de ani, este de profesie avocat şi consilier judeţean PSD la al doilea mandat consecutiv.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.