Jump to content

Două proxenete din Galați, arestate în Brazilia


dcp100168

Recommended Posts

Două proxenete din Galați, arestate în Brazilia, cu ajutorul Interpol

Două femei din Galați, condamnate în urmă cu patru ani într-un dosar de crimă organizată, au fost depistate în America de Sud. Gălățencele, în vârstă de 54 și, respectiv, 32 de ani, fuseseră date în urmărire internațională după ce Tribunalul Galați le condamnase, în 2018, la cinci ani și patru luni de închisoare, respectiv, patru ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori și trafic de persoane.

Pentru că s-au sustras de la executarea pedepsei, au fost date în urmărire internațională, fiind depistate abia zilele trecute, în Brazilia.

"Depistarea persoanelor în cauză a fost posibilă după ce polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale au obținut informații despre locația acestora, pe care, în colaborare cu Direcția Investigații Criminale, le-au transmis autorităților braziliene, prin intermediul Interpol", a subliniat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Femeile au fost arestate, urmând a fi extrădate în România, în vederea executării pedepsei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.