Jump to content

Infernul din parcarea Spitalului Judeţean


dcp100168

Recommended Posts

Infernul din parcare

* Parcarea din faţa Policlinicii Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" a devenit în timp, din cauza fluxului mare de oameni, o adevărată comoară pentru taximetrişti. Reprezentanţii ADP promit remedierea problemei în toate zonele oraşului în cel mai scurt timp, prin informatizarea parcărilor din Galaţi.

Haos, certuri finalizate uneori cu bătăi între taximetrişti şi trecători speriaţi. Cam aşa s-ar putea descrie parcarea din faţa Policlinicii Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" traversată zilnic de un număr mare de oameni şi împărţită în prea puţine locuri în care poţi să-ţi laşi, liniştit şi civilizat, maşina. Inclusiv conducerea spitalului se arată nemulţumită de această situaţie. "Asta ţine de gospodăria comunitară, se întâmplă cam la toate spitalele mari din ţară. Trebuie totuşi făcut ceva. Doar că parcarea nu aparţine spitalului, ci Administraţiei Domeniului Public", a declarat Marin Crăciun, directorul Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei". Cam în fiecare zi, parcarea "găzduieşte" aproape 100 de maşini, deşi în mod normal nu ar încăpea mai mult de 30, situaţie ce naşte scandaluri între şoferi vehiculelor ce nu-şi mai găsesc locul. "În prezent, se lucrează intens la o strategie în care sunt implicaţi Primăria, Poliţia Comunitară, dar şi cei de la Circulaţie şi ADP-ul. Odată cu noul regulament care va fi votat în Consiliul Local, strategie ce presupune începerea informatizării parcărilor prin parcometre, în cazul nerespectării legii, se vor bloca roţile vehiculelor sau se vor lua o serie de măsuri menite să reducă haosul întâlnit în momentul de faţă. Însă pentru toate astea, ne trebuie ceva sprijin din partea Poliţiei Comunitare, trebuie siguranţă, pentru că au existat cazuri de lucrători ADP care au fost bătuţi pentru că au cerut bani pentru parcare", a declarat Eduard Grosu, director ADP Galaţi. În aceste condiţii, anul 2008 ar putea aduce şoferilor mai multe veşti proaste, printre care şi golirea buzunarelor pentru fiecare staţionare în locuri special amenajate, strategie adoptată în ţările civilizate de ani buni.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7

Link to comment
Share on other sites

noi ne inghesuim cu o mie de masini in parcarea aia de 3 biciclete... si spitalul judetean sta cu parcarile goale in interior... nu o data m-am luat de paznicii de la porti care au scos din buzunare tot felul de motive... numai ca sa nu putem parca in interior... ma refer la partea din spate, de dupa morga... si la partea din lateral spre McDonalds... intrati in spital cand aveti drum pe acolo si uitati-va sa vedeti ca am dreptate... locurile alea ar putea fi amenajate si intretinute... insa nu e bunavointa... asa ca de ce sa nu continuam sa ne inghesuim care pe unde putem...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.