Jump to content

Şef nou peste preoţii din Tecuci


Recommended Posts

Cine a fost pus șef peste preoţii din Tecuci

Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a instalat joi, 3 martie 2022, un nou protoiereu pentru protopopiatul Tecuci, judeţul Galaţi. Evenimentul s-a desfăşurat în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din municipiul Tecuci.

După cuvenitele rugăciuni, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian l-a hirotesit în demnitatea de protoiereu pe seama Protoieriei Tecuci pe preotul Cornel Păduraru de la Parohia Barcea Nouă, judeţul Galaţi. „Chiriarhul Dunării de Jos i-a oferit noului protoiereu de Tecuci însemnele acestei demnităţi, după care a fost semnată gramata chiriarhală şi au fost rostite cuvântările specifice acestui moment festiv.

De asemenea, Înaltpreasfinţia Sa i-a mulţumit preotului Gheorghe Joghiu, fostul protopop de Tecuci, pentru întreaga activitate misionară desfăşurată în cei 23 de ani în care a condus preoţii din această unitate administrativă a Arhiepiscopiei Dunării de Jos”, a informat Arhiepiscopia.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.