Jump to content

Gălățeanul care a cucerit scena hip-hopului românesc


dcp100168

Recommended Posts

Gălățeanul care a cucerit scena hip-hopului românesc

Mătăsaru Leonard George, cu numele de scenă M.G.L., este un tânăr artist talentat, în vârstă de 21 de ani, născut și crescut în Galați, care și-a început cariera muzicală în anul 2017. Inspirat de rapperul american Pop Smoke, a creat muzică la foc continuu, cu fiecare single lansat oferind o calitate superioară celui precedent. La începutul anului 2021, artistul a debutat în industria muzicală românească cu o piesă despre orașul lui natal, intitulată "Galați", prin care a reușit să se facă remarcat la nivel național în lumea hip-hopului românesc, abordând un stil de drill new-yorkez. În urma succesului acestei piese, a urmat și un remix al ei, lansat la casa de discuri "Seek Music", în colaborare cu Nosfe.

La finalul anului trecut, M.G.L. a lansat piesa "Cine te crezi?". Cu acest single a reușit să ajungă la urechile publicului românesc, atingând peste 150.000 de vizualizări pe YouTube în mai puțin de o lună de la lansare. În prezent, piesa are aproape un milion de vizualizări și este pe locul 95 în "Top 100 Songs România".

Luna trecută, artistul a lansat "Contact Fatal", videoclip care a strâns în prima zi peste 200.000 de vizualizări pe YouTube. Astfel, M.G.L. alături de ZIOAN, producătorul care a creat instrumentalul piesei, a intrat pentru prima dată în trendingul muzical românesc. În momentul de faţă, piesa este pe locul 9 în trending și pe locul 1 pe platforma de streaming Spotify. În urma impactului pe care l-au avut piesele lui, M.G.L. a fost numit "drill king" de către ascultătorii lui, devenind "chipul" drillului din România.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.