Jump to content

Reglare de conturi cu mașini incendiate în Mazepa


dcp100168

Recommended Posts

O nouă reglare de conturi în Galați. Mai multe mașini au ars în această dimineață

Două autoturisme au ars complet și alte patru au fost afectate de un incendiu puternic care a avut loc luni, la primele ore, într-o parcare din Mazepa. Incidentul s-a petrecut pe strada Roșiori, în imediata vecinătate a blocurilor, două autoturisme, un Mini Cooper și un Hyundai, parcate în locuri diferite, dar aparținând aceluiași proprietar, fiind cuprinse de flăcări violente. Au fost alertați pompierii, care au intervenit nu înainte însă ca flăcările să afecteze și alte mașini aflate lângă autoturismele transformate în torțe. Cu două autospeciale cu apă și spumă, militarii au reușit să limiteze extinderea focului, asfel că doar patru mașini au fost afectate.

În urma primelor investigații, specialiștii au stabilit că cele două autoturisme, Mini Cooper și Hyundai, distruse în proporție de sută la sută, au fost incendiate intenționat, vizat fiind proprietarul acestora. Polițiștii vor fi cei care vor trebui să facă lumină în acest act cu vădit accent de reglare de conturi ori avertisment, la nivelul Secției 1 fiind deschis un dosar penal pentru distrugere.

Actele vindicative prin incendierea mașinilor nu sunt o noutate în zona centrală a Galațiului, în ultimel luni mai multe astfel de reglări de conturi ”soluționându-se” pe această cale. Cel mai notoriu a fost în octombrie 2021, când un jandarm a dat foc unei parcări din gelozie, opt mașini fiind făcute scrum în urma unui plan diabolic al militarului. Un altul a vizat un autoturism de lux, la începutul acestui an. Un Range Rover despre care se spune că ar aparține unui om de afaceri, și care era parcat pe strada Navelor, a fost ”executat” tot prin incendiere, pe timp de noapte. 

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.