Jump to content

Explozii controlate în Combinat, pentru demolarea unor echipamente


dcp100168

Recommended Posts

Combinatul Liberty Galați. Explozii controlate pentru demolarea unor echipamente

O serie de explozii controlate vor avea loc, în această săptămână, în incinta combinatului Liberty Galați, pentru demolarea unor echipamente învechite, a anunțat compania. “Liberty Galați dorește să anunțe atât rezidenții cât și vizitatorii orașului că, începând de marți, 29 martie și până vineri, 1 aprilie, între orele 17;00 – 18;00, se vor derula operațiuni de demolare controlată, ceea ce înseamnă că se pot auzi explozii și se poate vedea praf.

Aceste operațiuni vor include demolări ale unor echipamente învechite și nesigure din zona fostei cocserii, inclusiv patru coșuri de fum scoase din uz. Lucrările au fost planificate, sunt executate de o echipă de specialiști și au fost aprobate de autoritățile de specialitate. Din motive de siguranță, zona de demolare va fi securizată cu câteva ore înainte și după detonări. Dorim să ne prezentăm scuzele pentru eventualele neplăceri create”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

O nouă serie de demolări în combinatul siderurgic

Combinatul Siderurgic Liberty Galați anunță că, în zilele de 14 și 15 aprilie, între orele 17,00 - 19,00, se vor derula o serie de operațiuni de demolare controlată, în vederea scoaterii din uz a unor echipamente învechite.

“Lucrările au fost atent planificate și sunt executate de o echipă de specialiști, iar autoritățile de specialitate au fost informate. Din motive de siguranță, zona în care au loc operațiunile va fi securizată cu câteva ore înainte și după acestea. Dorim să ne prezentăm scuzele pentru eventualele neplăceri create”, precizează Liberty Galați.

Aceasta este o nouă serie de operațiuni după ce, în perioada 29 martie - 1 aprilie, au fost demolate o serie de echipamente din zona fostelor cocserii, inclusiv patru coșuri de fum scoase din uz.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Operațiuni de demolare controlată, pe 23 și 24 mai

Liberty Galați dorește să anunțe atât rezidenții, cât și vizitatorii orașului, că pe 23 și 24 mai, între orele 19:30 – 20:00, se vor derula operațiuni de demolare controlată.
Lucrările au fost atent planificate și sunt executate de o echipă de specialiști, iar autoritățile de specialitate au fost informate. Zona în care au loc operațiunile va fi securizată cu câteva ore înainte și după acestea.

Liberty Galați

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Luni și marți, demolări controlate pe platforma combinatului siderurgic

Combinatul Liberty Galați anunță că, în perioada 27 – 28 iunie, între orele 17.00 – 20.00, se vor derula noi acțiuni de demolare controlată pe platforma siderurgică.

”Lucrările de demolare controlată au fost atent planificate și sunt executate de o echipă de specialiști, iar autoritățile de specialitate au fost informate. Din motive de siguranță, zona în care au loc operațiunile va fi securizată cu câteva ore înainte și după acestea. Dorim să ne prezentăm scuzele pentru eventualele neplăceri create”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Lucrările au ca scop pregătirea platformei industriale pentru planurile de transformare Greensteel, precizează compania.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.