Jump to content

Tichete sociale pentru aproape 8.000 de copii gălăţeni


dcp100168

Recommended Posts

Tichete sociale pentru aproape 8.000 de copii gălăţeni

Aproape 8.000 de elevi din județul Galați vor beneficia de tichete sociale, în valoare de 500 de lei pentru anul școlar 2021-2022. "În urma analizării situației de la nivel județean, s-a stabilit un numărul total de destinatari finali eligibili, conform OUG 133/2020. Este vorba de 1.384 de preșcolari, 3.618 elevi din ciclul primar și 2.993 de elevi de gimnaziu, în total 7.995 de beneficiari din aproximativ 50.000 de copii din grădiniţe, şcoli primare şi gimnazii", ne-a declarat deputatul gălăţean Onuţ Valeriu Atanasiu.

Conform legii, tichetele sociale pentru sprijin educațional sunt oferite destinatarilor finali pentru cheltuielile ocazionate de acoperirea lipsei materialelor școlare. În cuantumul sumei respective, se pot cumpăra articole de papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane și alte articole necesare în școli și grădinițe, precum și articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.