Jump to content

Muncitor îngropat de viu la o lucrare de canalizare


dcp100168

Recommended Posts

Accident teribil la o lucrare de canalizare. Un muncitor, îngropat de viu

Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe strada Gheorghe Petrașcu din Tecuci. Un muncitor care efectua o lucrare la rețeaua de canalizare a fost surprins de un mal de pământ și a rămas încarcerat. A fost nevoie de intervenția pompierilor, care lucrează la această oră pentru scoaterea victimei de sub pământ.
Din primele informații, bărbatul ar fi în viață și conștient, urmând a fi evaluat de echipajul medical de urgență.
Deocamdată, nu se știu cauzele care au dus la prăbușirea malului de pământ, aspectul urmând a fi clarificat în urma unei anchete.

UPDTE. Muncitorul rămas captiv a fost extras de sub malul prăbușit, dar este în stare gravă. La fața locului, a fost trimis elicopterul SMURD, care îl va prelua și îl va transporta la un spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

ISU Galați a comunicat, în urmă cu puțin timp, că numărul victimelor din accidentul de la Tecuci este de două. Salvatorii au recuperat de sub malul de pământ prăbușit la lucrările de canalizare de pe strada Gheorghe Petrașcu doi muncitori, ambii cetățeni indieni. ”Au fost salvate două victime, de 34 și respectiv 35 de ani, una prinsă doar la nivelul membrelor inferioare și una acoperită în totalitate. Ambele victime au fost transportate conștiente la spital”, a precizat col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

În cauză, va fi declanșată o anchetă a ITM pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc incidentul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.