Jump to content

O fetiță de doi ani a dispărut fără urmă. Tatăl este acuzat de răpire


dcp100168

Recommended Posts

O fetiță de doi ani a dispărut fără urmă. Tatăl este acuzat de răpire

Copila, pe nume Dumitrașcu Anna Maria Brianna, este căutată cu disperare de mama ei, după ce tatăl a luat-o și nu vrea să o înapoieze, cu toate că o decizie judecătorească emisă la finele anului trecut îl obligă în acest sens.

Violeta Dumitrașcu, mama fetiței, a lansat un apel public și a dat-o în urmărire la Poliție, după ce a văzut-o ultima dată pe 24 februarie 2022, prin intermediul unei aplicații telefonice. De atunci, nu mai știe nimic de ea, pentru că soțul cu care este în proces de divorț refuză să mai dea măcar un semn de viață.

"Suntem în proces de divorț si s-a stabilit provizoriu locuința fetiței la mine, prin ordonanță președințială din data de 16 noiembrie 2021. Am apelat la executorul judecătoresc să punem în aplicare hotărârea judecătorească, dar tatăl nu s-a prezentat pe data de 14 decembrie împreună cu fetița la sediul executorului. S-a decis să i se aplice penalități din data de 1 martie 2022, în valoare de 500 de lei pe zi, dar cum nu are venituri în România și bunuri, nu îl sperie aceste penalități și nu vrea să îmi dea fetița", ne-a adus la cunoștință Violeta Dumitrașcu.

Femeia recunoaște că ea a fost cea care în urmă cu aproape doi ani, când fetița avea doar zece luni, i-a încredințat copilul soțului ca să meargă cu el în SUA, unde el lucra de mai mulți ani și unde familia lui are afaceri. Bărbatul i-ar fi promis că merge cu copilul ca să facă formalitățile necesare stabilirii întregii familii în America, unde ar fi urmat să ajungă și ea, ulterior.

Tatăl copilului ar fi refuzat să se întoarcă după cele șase luni pentru care avea procură, motiv pentru care mama fetiței a apelat la justiție. Bărbatul și copilul s-au întors în România, dar la Făgăraș, pentru femeia care se afla în Galați singurele soluții de a-și vedea fetița rămânând aplicațiile telefonice sau deplasările în județul Brașov. Nici acolo, bărbatul nu mai este acum de găsit, motiv pentru care i-a făcut și plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și a înștiințat poliția cu privire la dispariția copilului.

"Sunt o mamă foarte îngrijorată, care nu știe unde îi este copilul. Nu știu în ce condiții trăiește, îmi e teamă ca tatăl să nu îi pună viața în pericol!", a punctat femeia. Dumitrașcu Anna Maria Brianna are în prezent 2 ani și 7 luni. Are părul bond, creț, ochii albaștri și fața ovală. Cei care pot da detalii sau pot ajuta în orice fel la găsirea ei sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe imediat orice unitate de poliție.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.