Jump to content

Un bărbat a ars de viu în timp ce schimba o butelie


dcp100168

Recommended Posts

Un bărbat a ars de viu în timp ce schimba o butelie

Tragedia s-a petrecut duminică, 8 mai 2022, în comuna Vlădești. Un localnic în vârstă de 73 de ani a luat foc în timp ce schimba butelia de la aragaz. Din cauza scăpării de gaze, întreaga casă a fost cuprinsă de flăcări violente. A fost la un pas ca soția bărbatului să cadă și ea victimă focului, dar pompierii au intervenit la timp.

„După lichidarea incendiului, a fost găsit trupul unui bărbat de 73 de ani, care era carbonizat. Bărbatul, proprietarul imobilului, a încercat să schimbe o butelie, moment în care a izbucnit incendiul, iar acesta nu a mai reușit să iasă din imobil. Soția bărbatului a reușit să se autoevacueze, primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD prezent la fața locului. Deși prezenta arsuri minore la nivelul membrelor superioare, femeia a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Galați.

La finalul intervenției, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului manevrarea incorectă a unei butelii GPL.

La fața locului, au intervenit zece subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.