Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Placerea este de partea mea.Imi cer scuze pentru ca nu sunt prea bine organizate si nici prea explicite comentariile.Nu am crezut ca vor fi vreodata vazute de atata lume.Promit ca voi aduga comentarii mai detaliate pentru cei care sunt mai departe de orasul nostru.Multumesc pentru noua denumire a topicului.

• 2 weeks later...
Posted

Most active forum:

Rami

(104 Posts / 40.00% of your posts)

Concluzia: sunt cel mai activ membru in Rami. Pe unde e concurenta mea? ;)

• 3 weeks later...
Posted

Astăzi am fost offline aproape opt ore - cea mai lungă pauză de la înfiinţarea forumului - iar o explicaţie "oficială" de la host încă nu a venit. Mă îngrijorează foarte mult faptul că asemenea întreruperi se produc din ce în ce mai des... :( chiar dacă până acum au fost de scurtă durată.

EDIT: Răspunsul m-a lăsat mască! Se pare că mi s-a părut :o

"Serverul pe care siteul dvs este hostat nu a inregistrat disfunctionalitati de accesare. In astfel de situatii va rugam sa efectuati teste comparative din mai multe locatii sau de pe un alt provider, intrucat pot exista temporare disfuntionalitati privind legaturile dintre provideri"

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

O sugestie: linkurile catre site-uri (url) externe sa se deschida intr-o pagina noua. Este benefic pentru interactiunea cu utilizatorul, mai ales daca mai acceseaza si de aici niscaiva adrese. Acum fie trebuie sa dea inapoi (pentru a ajunge din nou pe www.galateni.net) fie sa deschida intr-un nou tab (window) noua adresa. O chestiuta de finete.