Jump to content

Recommended Posts

Posted
O sugestie: linkurile catre site-uri (url) externe sa se deschida intr-o pagina noua. Este benefic pentru interactiunea cu utilizatorul, mai ales daca mai acceseaza si de aici niscaiva adrese. Acum fie trebuie sa dea inapoi (pentru a ajunge din nou pe www.galateni.net) fie sa deschida intr-un nou tab (window) noua adresa. O chestiuta de finete.

Este în studiu, dar am nevoie de un upgrade mai întâi.

Până atunci se poate seta o astfel de opţiune din propriul computer

Posted
O sugestie: linkurile catre site-uri (url) externe sa se deschida intr-o pagina noua. Este benefic pentru interactiunea cu utilizatorul, mai ales daca mai acceseaza si de aici niscaiva adrese. Acum fie trebuie sa dea inapoi (pentru a ajunge din nou pe http://www.galateni.net) fie sa deschida intr-un nou tab (window) noua adresa. O chestiuta de finete.

Este în studiu, dar am nevoie de un upgrade mai întâi.

Până atunci se poate seta o astfel de opţiune din propriul computer

Done

• 2 weeks later...
Posted
Nici nu s-a terminat ziua şi deja avem 775 vizitatori :d

Caută lumea "alegeri": Luni, 01.12.2008 - 862 de vizitatori unici şi 967 de vizite.

pune Google analitycs pentru ca cei de la trafic te fura. pe mine m-au furat intr-o zi cu 80 de vizitatori la un trafic de 380 normal. poti incerca si gtop.

Posted

Exista si Google Analytics, iar rezultatele sunt aproximativ aceleasi.

Singurele diferente apar cand se mai blocheaza trafic.ro (se intampla cam o data la cateva zile), dar nu-l pot considera furt, atata timp cat se blocheaza pentru toata lumea. În plus, trafic.ro îţi poate oferi termeni de comparaţie.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mi se pare mie, sau forumul tinde mai mult spre divertisment si barfa decat spre celelalte teme care, pana acum, faceau "grosul" cunoasterii si, de ce nu, a recunoasterii siteului (politica, administratie, economie etc)? E bine, e rau? Nu stiu, dar cert este ca, personal, am inceput sa postez mai des in Cafenea si in rubricile (mai) mondene decat in cele mai sus amintite.

Posted

multi ani ani tuturor celor care scriu pe forum dar mai ales celui care la infiintat si face posibila informarea dar si recreerea noastra !