Jump to content

Recommended Posts

Posted

La multi ani si toate cele bune!

Propuneri de imbunatatire? nu stiu, cred ca o mai buna popularizare in randurile factorilor de decizie ai Galatiului. Exista foarte multe opinii bune si avizate care ar putea contribui la bunul mers al urbei, dar nu stiu daca sunt citite de cine trebuie. Pentru aceasta, fiecare din noi ar trebui sa incerce sa vorbeasca despre forum si altor colegi sau cunostinte, poate ca, din aproape in aproape, mesajele ajung si la cine ar trebui sa tina cont de ele, mai eficient decat prin mail. Lucrurile importante trebuiesc spuse pe nume, nu prin metafore, pentru ca interlocutorul are si altceva de facut decat sa ghiceasca.

Posted

LA MULTI ANI ! SI MAI ALES LA MAI MULTI USERI ...DIN RANDUL SEFILOR INSTITUTIILOR/OBIECTIVELOR, CARE PRIN DECIZIA LOR, POT AJUTA GALATENII SA SE SIMTA, DACA NU CETATENI AI EUROPEI, MACAR RESPECTATI CA CETATENI AI ROMANIEI!

Posted

Admin, the Man, zis si dcpmai nu stiu cum:D, in primul rand te felicit cu ocazia implinirii primului anisor al interesantei tale creatii virtuale;)

La multi ani le urez celor care au fost de la inceput aici, celor care, aparuti mai tarziu, si-au pastrat consecventa..si de ce nu, La multi ani noua, galatenilor de pretutindeni:) !

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
:( Cea mai mare "pauză" din istoria forumului (cam 16 ore). Din păcate, şi la hosting, ca şi în viaţa reala nu e indicat să mori în weekend, că nu are cine să te "rezolve".
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...