Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Buna si bine v-am gasit. Numele meu este Andrei Mantaroșie. O sa fiu cat mai scurt...

Imi place sa fiu corect, sa pun suflet unde " ating " . Scopul meu aici.. Vreau sa ajut pe cineva care merita efortul meu si impreuna sa ajungem sus.

Daca sunt alte intrebari.. :) dar nu-mi place sa ma simt ca la Matrimoniale.

Posted

Bine ai venit, Andrei.

In legatura cu noua culoare si noul format de tip 'gazeta' al forumului: mi se par foarte reusite. Dau o nota de impartialitate :d

Posted

Mai facem şi noi cate-un facelift :ymblushing:

S-a făcut un update la versiunea de phpbb instalată pe forum, de la 3.0.1 la 3.0.5

(Au dispărut şi 5-6 posturi care fuseseră scrise în timpul când s-a copiat baza de date)

S-au instalat şi smilies-urile standard de yahoo ;)

Posted

Bine ai venit Andrei... si bafta la facultate, sa nu renunti !

La fel :

imi place culoarea, dar imi ingusteasza unghiul vizual noul format:)

dar ma voi obisnui ... si-mi plac si smilies-urile standard de yahoo :d

Posted

Template-ul celalalt era cam vechiut. Cand o sa fie schimbat Bannerul, aspectul va fi altul, veti vedea ! Va Multumesc tuturor pentru primire.

Ce vreau sa va mai spun este ca vom tine cont de toate cererile voastre din aceasta categorie ( Propuneri de imbunatatire a forumului), si ca or sa mai intervina niste modificari in structura si organizarea forumului. Toate, in bine ! :YMHUG:

@catilina , foarte curand o sa modificam putin structura, ca prima pagina sa fie mai curata si mai lizibila. Atunci nu or sa mai fie probleme legate de citire sau de vizualizare.

@toto - asa am sa fac, Multumesc ! o:-)

Posted
Template-ul celalalt era cam vechiut. Cand o sa fie schimbat Bannerul, aspectul va fi altul, veti vedea ! Va Multumesc tuturor pentru primire.

Ce vreau sa va mai spun este ca vom tine cont de toate cererile voastre din aceasta categorie ( Propuneri de imbunatatire a forumului), si ca or sa mai intervina niste modificari in structura si organizarea forumului. Toate, in bine ! :YMHUG:

@catilina , foarte curand o sa modificam putin structura, ca prima pagina sa fie mai curata si mai lizibila. Atunci nu or sa mai fie probleme legate de citire sau de vizualizare.

@toto - asa am sa fac, Multumesc ! o:-)

Bine ai venit si pe acest forum. :) Tema noua arata foarte bine. Sper sa ai mai mult succes aici decat dincolo. Numai bine!

Posted

Bine ai venit si pe acest forum. :) Tema noua arata foarte bine. Sper sa ai mai mult succes aici decat dincolo. Numai bine!

fac putin offtopic. Silviu, Multumesc. Poate intelegi de ce dincolo i-am facut copilasi. Succes zic eu ca o sa am, din simplul fapt ca aici din start mi-a fost apreciata munca, si nu isi bate nimeni joc de ea.

Ontopic : Multe din posturile lui Rami, au fost sterse. Au fost sterse doar cele care au avut un numar infim de vizite si la fel un numar infim de replici. Tot ce va ramane in Forumul Rami, va fi mutat in alte forumuri, cum o sa credem de cuviinta.

Posted

Inregistrarea utilizatorilor a revenit la normal adica confirmare contului se face de catre utilizator pe email.

View new posts (vizualizare posturi noi) este acum acesibil din orice pagina.

Posted

A fost instalata si limba romana. Pentru noii membri ea devine automata, iar cei care sunt deja pe forum trebuie sa o schimbe din profil. Va rugam sa ne comunicati orice greseala de traducere.

Posted

a fost adaugat in regulament 1) c) si anume:

c) Administratorii acestui forum nu pot fi trasi la raspundere pentru adolescentii care vizualizeaza continutul forumului fara acordul parintilor.

Posted
Chiar ma bucur ca in ultimele 10 zile nu am mai vazut boti :d

Uite-acuma vad online vreo 3 boti. I-am intrebat daca dau si ei o bere, dar au pus botu'.

Posted

Cei care sunt acum pe forum sunt boti de indexare pe motoarele de cautare si trebuie sa fie.

Boti de inregistrare si postare automata sunt altceva.

Posted

A fost adaugat in regulament :

2 m) Nu sunt acceptate mesajele care sunt alcatuite in totalitate numai din Zâmbete , sau contin un singur Zâmbet.

Motivul. Nu incurajam goana dupa post-uri. Cand aveti ceva de spus vorbiti sau scrieti, nu zambiti si nici nu plangeti. Ca le faceti pe amandoua este altceva.

Posted

S-a făcut actualizarea forumului la versiunea nouă de phpbb3 - 3.0.6

Din păcate, 3-4 mesaje postate în timp ce s-a copiat baza de date s-au pierdut. Ne cerem scuze şi-i rugăm pe cei afectaţi să le reposteze!

Posted

Se poate sa se faca un UpDate/Refresh la noile postari mai rar? La partea de afisare...

Ce vreau sa spun... As vrea ca atunci cand intru la "View new posts" sa fie afisate mai multe posturi.

Acelora care intra mai rar pe forum le vine greu sa vada ultimele postari, ce s-a mai discutat relativ recent, etc.

Nu e prea ergonomic si in felul acesta discutiile, dezbaterile - se pot axa doar pe temele foarte discutate... celelalte trecand in plan secund.

In concluzie, ar fi de preferat ca "View new post" sa se intinda pe o plaja temporala mai larga, asa cum era mai demult.

Posted

Exista butonul de "Vizualizare subiecte active", care poate fi configurat dupa dorinta, cu tot ce e nou in ultima zi, in ultima saptamana, in ultima luna etc.