Jump to content

Recommended Posts

Posted

Merci, butonul asta il foloseam inainte, dar la un moment dat (cred ca atunci cand s-a facut un UpDate) n-a mai raspuns corect. Afisa doar un subiect ...

De aceea foloseam "View new posts". E drept ca azi si ieri n-am mai incercat...

• 1 month later...
Posted

În cursul zilei de sâmbătă, 16 ianuarie, forumul va fi închis pentru câteva ore pentru a face transformările necesare trecerii site-ului pe platforma IPB.

Posted

Forumul este din nou online! Deocamdata nu sunt implementate toate facilitatile IPB, le vom rezolva in viitorul apropiat.

Va asteptam impresiile, sugestiiile si... protestele referitoare la noua platforma.

Posted (edited)

arata binisor... cam sarac in facilitati. probabil vor fi mai multe in curand.

edit: nu stiu cum a aparut fata-verde ala acolo sus. si nici nu stiu cum sa-l scot.

edit2: la accesarea unui link, acesta se incarca in aceeasi fereastra. nu se poate face ca linkul accesat sa se incarce in fereastra noua?

Edited by mambo
Posted

Sărac? Are mult mai multe facilități. Începând cu profilul utilizatorului care este super super personalizabil. Editorul de texte este mult mai complex și multe altele. Cât despre deschiderea legăturilor în fereastră separat vom discuta.

Aspectul actual al forumului este cel original al platformei IPB. Era în discuție să îl schimbăm dar am optat pentru acesta original deoarecere este dinamic ( se „ mulează ” pe display în funcție de rezoluția fiecărui utilizator ).

Încet încet vom încerca să modificăm designul către unul mai plăcut.

Ce să spun... această platformă este automat mai bună, căci altfel nu era pe bani. Sper să ne obișnuim cu toții... trebuie să recunosc că și mie îmi vine destul de greu.

Posted

Aspectul actual al forumului este cel original al platformei IPB. Era în discuție să îl schimbăm dar am optat pentru acesta original deoarecere este dinamic ( se „ mulează ” pe display în funcție de rezoluția fiecărui utilizator ).

Încet încet vom încerca să modificăm designul către unul mai plăcut.

forma veche avea personalitate.

folosind-o pe cea standard de la ipb, a disparut trasatura distincta, forumul a capatat aspect de duzina.

deci...sper ca stiti ce aveti de facut si inca repede.

Ce să spun... această platformă este automat mai bună, căci altfel nu era pe bani.

sper sa iti iasa din cap ideea asta, cum ca tot ce e pe bani automat e mai bun decit ceva gratis.

sint prea multe exemplele care se pot da.

Posted

Vechiul forum era mai dragut dar nu asta e important la un forum, poate adaugati un buton pt "Mesaje noi" care era foarte folositor cel putin pt mine :rolleyes:

Posted

Primul post sau ultimul post? :rolleyes:

Click pe „Vezi conținut nou” iar apoi, în lista ce apare, e un butonel roșu, primul în fața titlului, care te duce la primul post necitit. Inițial n-a funcționat, te ducea la primul post din topic. Acum văd că s-a remediat.

Posted

Mi se pare ok noua forma a forumului. Este un pic diferit fata de cel vechi, insa m-am obisnuit cu aceasta structura, dat fiind ca si alte forumuri mari au trecut la aceasta forma, gen softpedia etc. si era normal sa se intample si cu galateni.net

Mult succes in personalizare acum!!

Posted

E doar umila mea parere.. dar era total nenecesara schimbarea si mi-este cu mult mai greu sa urmaresc noutatile si actualizarile de pe forum.

Posted

Domnule Taxon observ la dumneavoastră o ușoară răutate. Am spus că încet încet vom schimba aspectul forumului, deja am început să fac acest lucru. Cât despre Licența plătită IPB și licența gratuită phpbb vă asigur că este o foarte mare diferență. Nu-mi puteți da exemple pentru că nu știți ce ascunde această platformă plătită. De la munca care s-a depus până la eforturile care le-am făcut pentru a o plăti, ținând cont că forumul nu produce nimic palpabil. Vă rog să nu mai generalizați. Nu cred că din mesajul meu reiese faptul că tot ce e pe bani e mai bun. Puteam foarte bine ca această platformă să o instalăm fără licență, piratată. Vă asigur că este în Galați un asemenea forum.

Și să vă demonstrez că nu aveți dreptate, designul forumului vechi era tot standard cu headerul schimbat. Deci teoretic era tot ceva de duzină.

Vă mulțumim pentru cuvintele de laudă și pentru aprecieri.

Riaji, schimbarea a intervenit în momentul în care vrem mai mult de la acest forum. Această platformă oferă o indexare în Google mai bună, are deja implementate toate optimizările, este mult mai sigură etc etc. Credeți-ne că nu degeaba am ales această schimbare și nici că avem prea mulți bani în buzunare.

Nu știu de ce îți este mult mai greu atât timp cât sunt butoane ce-ți oferă acest lucru.

Posted

houston, we have a problem. biiig problem.

ma chinui de dimineata sa accesez forumul si nu am reusit decat sa citesc o stire. atat. mi se inteapa browserul non-stop. am crezut ca e de la browser, de la alte pagini care sunt deschise. dar e tocmai de la forum. cati bani ziceati ca ati dat pe licenta aia? :-Q

Posted

nu ziceam. ;;) Problema este de la conversia din PHPbb catre IPB. Daca era pus IPB-ul fresh era alta poveste. Sa muti 1400 de utilizatori, 40.000 si ceva de posturi, mesaje private, atasamente, avatare si altele nu e tocmai usor. Vor fi remediate in scurt timp toate bug-urile si problemele. Ciudat este ca la mine astazi a mers normal, adica ok.

Posted

ca sa ajung sa deschid editorul a trebuit sa restartez browserul de 3 ori si probabil o sa-l mai restartez de 2 ori ca sa postez mesajul. si asta nu e o reclamatie sau repros. sunt constient ca asemenea modificari nu pot merge perfect din prima. doar am spus unde doare ca sa stiti voi unde sa puneti compresa.

Posted

Nu cred sa fie de la forum.. tocmai am probat acum pe 5 calculatoare fara laptopul meu si merge bine. Incearca cu alt browser sau sterge temporary internet files .

Posted

Ba au fost ceva probleme si cu forumul. Si eu am incercat sa accesez de mai multe ori forumul azi si nu am avut succes. Prima data cand n-am mai putut era in mijlocul navigarii pe el. Citisem cam jumatate din subiectele noi si apoi brusc pauza.. si pauza a fost pana am revenit in seara asta acasa. Problemele pot varia in functie de browserul cu care incerci sa vezi site-ul, sistemul de operare etc de aici si comportamentul diferit pentru useri. Sunt convins ca toate se vor rezolva incet si cu grija!

Posted

Salutari...

Stiu ce inseamna sa treci de pe o platforma pe alta si stiu ca pot aparea diverse probleme. Acestea sunt inerente.

Si banuiesc ca o sa ia ceva timp pana cand lucrurile o sa functioneze la parametri optimizati.

Cel mai bine ar fi ca fiecare sa-si spuna parerea punctual cu ce-i deranjeaza la noua forma astfel incat administratorii sa poata face ceva.

O sa postez si eu cateva probleme observate:

1. Noua forma nu e deloc "ergonomica". E ca in AutoCad sau alte softuri care se vor modernizate si mai rau incurca.

Chiar si acum cand tastez... de exemplu daca am deschise emoticoanele (in dreapta) - scrisul mi se ascunde in spatele lor.

"Orizontalizarea" pe aproape toata latimea ecranului nu permite gestionarea optima a suprafetei utile.

2. Daca, spre exemplu, vrem sa formatam textul, sa-l coloram => Culorile textului vor aparea in josul paginii si de multe ori nici nu pot fi vizibile !!! Ele fiind foarte jos nu sunt incadrate in fereastra vizibila ci dedesubt.

La fel cu tot ce tine de fonturi

3. Timpul de raspuns mi se pare foarte lent, de parca la fiecare actiune verifica o "suma de control"

4. Un alt aspect ce tine tot de ergonomie:

- bara din josul paginii cu: "Topice active azi", "Echipa de moderare", etc sa fie postate si in susul paginei.

(OBS: chiar acum cand am boldat mai sus - sistemul a fost instabil si-mi bolda cu totul altceva!!! Si nu e prima oara...)

- apectul general este monoton! Sunt folosite NUANTE STERSE, CULORI RECI, IMPERSONALE care nu prea atrag. De exemplu sunt combinate nuantele de albastru si gri!

5. In timp ce tastez mi se tot "resize" fereastra in care... tastez. Bara de scrol vertical se deplaseaza in dreapta si se ascunde partial sub chenar. E un bug al softului.(Banuiesc ca ar fi de la ce zicea AndreiM ca fereastra ar fi dinamica vis-a-vis de rezolutie)

Cum se face proba: se tasteaza cateva randuri, fereastra de editare se lateste... Ca sa revina: click in cadrul ferestrei. Revine dupa o oarecare latenta.

Bineinteles ca sunt si avantaje proprii acestei platforme insa mai e de lucrat la ergonomie.

In rest forumul ar trebui prin aspect sa-si recapete in timp personalitatea caci acum nu se deosebeste cu nimic de celelalte.

Deocamdata, cam atat... Daca mai apare ceva o sa spun.

Posted

Verificați vă rog în Profil - Setări - Setări Generale și spre sfârșit o să găsiți „ Setări Postări ” și configurați ca în imaginea de jos:

snap1d.jpg

Asta teoretic ar trebui să rezolve probleme legate de postat.

Cât Despre Interfața Forumului vă spun că este dificil să găsești un template bine „ închegat ” și să nu trebuiasca gâdilat la imagini și în cod. Să ținem cont că pentru Invision Power Board 3.0.x nu sunt încă templateuri diverse. Sunt foarte puține și multe dintre ele sunt aglomerate și cu un design fancy - kinky - sau Tech.. plin de negru combinat cu verde kiwi, roșu aprins și mai știu eu ce.

Despre subiecte active, o să facem un buton și undeva sus.... vă rog să-mi comunicați dacă s-a rezolvat cu postarea

Posted

Cum pot posta o poza?

Jos imi apare: "Folositi 2.9MB din totalul 500K admis (Dimensiune max. per fisier: "

Cum pot rezolva problema?

Posted

Aici găsiți un tutorial pe care l-am făcut în legătură cu inserarea imaginilor. Este cel mai indicat așa. Nu are rost să umplem spațiul de la găzduire când sunt atâtea site-uri dedicate.

Vă rog să nu o luați ca pe un reproș. Mulțumesc