Jump to content

Cum face Delia bani pe spatele Oțelului


dcp100168

Recommended Posts

Cum face Delia bani pe spatele Oțelului. Baraj pe ritm de manele

În ziua returului cu Foresta Suceava, o melodie a pătruns în topul românesc de pe YouTube, cu referire la gruparea roș-alb-albastră gălăţeană.

S-a dus naibii știrea că Oțelul Galați, sau mai nou OTZL GLTZ, a reușit să se califice în finala pentru barajul de promovarea în Liga a II-a. De fapt, adevăratul eveniment în topul de interes al publicului a fost faptul că Delia a lansat o melodie intitulată OTZL GLTZ, inspirată din maneaua trupei Pancronic, făcută în sezonul în care FC Oțelul se lupta pentru titlu. Videoclipul prezintă, printre altele, imagini dintr-un bar cu păcănele, semințe la cornet la doi bătrâni și ceea ce pare a fi un bidon de bere la niște copii.
Dincolo de bășcălia făcută pe spatele piesei, ceea ce reiese din cele peste 1.300 de comentarii (în mai puțin de trei zile), cei de la SC Oțelul și-au asumat piesa și au difuzat-o la stația de amplificare a stadionului înainte de meciul cu Foresta, cu mulțumiri către Delia.
De fapt, Delia se pregătește să încaseze de pe urma videoclipului cam cât primește Oțelul într-un an de la Consiliul Local. Cu aproape 800.000 de vizualizări la ora redactării articolului, clipul e de așteptat să ajungă la câteva zeci de milioane de accesări. Ceea ce ar aduce câteva sute de mii de euro în contul artistei, așa că se poate spune că Delia face bani pe spatele Oțelului.
De altfel, dacă scrii pe YouTube la căutare Oțelul sau Oțelul Galați, primele rezultate sunt versiunile manelei, fie cea a Deliei, fie varianta Pancronic. Platforma YouTube te trimite mai departe ca sugestii, pe un cont neutilizat, către alte manele de la Tzancă Uraganu sau Dani Mocanu, care au zeci de milioane de vizualizări. Așa că alăturarea Oțelului cu manelele este deja mai puternică decât oricând.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.