Jump to content

Cupa "Danubius", pentru persoanele cu handicap locomotor


dcp100168

Recommended Posts

Cupa "Danubius", competiție sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor

În perioada 14-17 iunie, la Galați se va desfășura Cupa “Danubius”, o competiție sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor. Vor participa 150 de persoane, din 18 județe, precum și din Republica Moldova. Evenimentul este organizat de Asociația Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galați și susținut financiar de către Consiliul Județean.    

“Și anul acesta suntem alături de Asociația Persoanelor cu Handicap <Sporting Club> în organizarea la Galați a acestei competiții sportive, la care vom asigura cazarea și masa participanților. Dincolo de întrecerea sportivă, această competiție înseamnă și socializare, voie bună și relaxare în aer liber. Astfel, pe 15 iunie, la Complexul de Agrement Zătun, competiția va debuta cu mult așteptatul concurs de pescuit, la care vom asigura și premiile pentru locul I, II și III, precum și pentru cel mai tânăr participant și cea mai mare captură. Tot aici vor avea loc și numeroase probe din domeniul atletismului,  precum aruncarea suliței sau aruncarea greutății. De asemenea, în această vară  vrem să organizam din nou, la balta Zătun,  concursul de pescuit  destinat persoanelor cu deficiențe de vedere”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

La Cupa “Danubius” vor participa anul acesta 150 de persoane din: Mehedinți, Prahova, Ilfov, Arad, Constanța, Bacău, Brașov, Vrancea, Cluj, Sălaj,Tulcea, Galați, Iași, București, Timiș, Brăila, Buzău, Bistrița-Năsăud și Republica Moldova.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Concurs sportiv pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, la Balta Zătun

Începând de mâine, 15 iunie, la Galați, va avea loc o nouă ediție a "Cupei Danubius" – IN MEMORIAM Vasile Cristea, organizată de Asociația Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galați și susținută financiar de către Consiliul Județean. Această competiție sportivă este destinată persoanelor cu handicap locomotor, iar probele de anul acesta sunt: pescuit sportiv, aruncarea suliței și a greutății, tir cu arcul, powerlifting, șah și rummy.
Competiția se va desfășura până pe 17 iunie. Deschiderea are loc la ora 9:30, iar premierea la 13:15.

”Ca de fiecare dată, și anul acesta, suntem alături de bunii noștri prieteni de la Asociația Persoanelor cu Handicap <Sporting Club>. Competiția este dedicată memoriei lui Vasile Cristea, fostul președinte al asociației, un om cu suflet mare, care a ajutat atât de multă lume, și care a inițiat acest frumos eveniment. Am alocat deja fondurile necesare pentru buna organizare a acestei frumoase competiții sportive, care aduce la Galați participanți din toată țara și din Republica Moldova.  Pe lângă premii, vom asigura și masa participanților, precum și cazarea lor. Mâine are loc cea mai așteptată probă, cea de pescuit sportiv, la Balta Zătun. Pe lângă primele trei locuri, vom premia și cel mai tânăr pescar, precum și cea mai mare captură. Dincolo de întrecerea sportivă, această competiție înseamnă socializare, voie bună și relaxare în aer liber. Tot mâine, va fi folosit și microbuzul special adaptat pentru transportul persoanelor cu dizabilități locomotorii, recent achiziționat cu fonduri de la Consiliul Județean Galați”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Anul acesta vor participa 130 de persoane din: Tulcea, Ilfov, Mehedinți, Constanța, Brăila, București, Brașov, Buzău, Bacău, Sălaj, Timiș, Vrancea, Bistrița Năsăud, Hunedoara, Argeș, Prahova, Cluj, Galați și Republica Moldova.

regionalpress.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.