Jump to content

Se desfiinţează trei treceri de pietoni din zona centrală


dcp100168

Recommended Posts

Se desfiinţează trei treceri de pietoni din zona centrală a Galaţiului

Primăria municipiului Galați informează că trei treceri pentru pietoni din zona centrală a orașului se desființează. Cele trei treceri sunt situate astfel: pe strada Brăilei, la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu, între blocul H și blocul I; pe strada Domnească, între Hotel "Ibis Styles Dunărea" și Hotel "Mercure Centrum"; pe strada Traian, între blocul K și blocul W3.

Lucrările pentru desființare se derulează în perioada 17-20 iunie 2022. "Măsura este necesară pentru fluidizarea traficului, având în vedere că în imediata apropiere a acestora se află alte treceri folosite mult mai intens de către pietoni.

Precizăm că la trecerile pentru pietoni de pe strada Brăilei și strada Domnească se vor desființa instalațiile de semaforizare pentru pietoni, iar la trecerea de pe strada Brăilei (zona pasaj "Dunărea") se va desființa instalația de semaforizare pentru autovehicule", transmite Primăria Galați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.