Jump to content

Polițiștii pensionari se pot reangaja în sistem


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Polițiștii pensionari se pot reangaja în sistem

Patru posturi de agenți, unul de ordine publică în cadrul IPJ Galați și trei la Poliția Transporturi Galați sunt puse la bătaie în vederea ocupării prin reîncadrare, fără concurs. Sunt vizați polițiștii care au ieșit la pensie și care vor putea ocupa aceste posturi pe perioadă determinată. Tot pentru Secția Regională de Poliție Transporturi Galați, IGPR le pune la dispoziție celor care doresc, tot fără concurs, șapte funcții de agent pentru cel mult trei ani, dar nu mai mult de 90 de zile de la data încetării situației care generează un aflux mare de persoane din Ucraina. 
Pentru cele patru posturi, respectiv, cel de agent de ordine publică și trei agenți la Transporturi, IPJ Galați organizează activitatea de selecție în perioada 20 - 30 iunie 2022.Documentele se vor transmite  on-line, la adresa de e-mail resurseumane@gl.politiaromana.ro. 
Pentru procedura de ocupare fără concurs a posturilor pe o perioadă determinată, organizată de IGPR pentru Poliția Trasnsporturi Galați, înscrierile se fac începând cu data de 21 iunie, până la data de 1 iulie 2022, inclusiv, până la ora 16,00, în format electronic scanat, doar la adresa de e-mail resurseumane@gl.politiaromana.ro ce aparține Inspectoratului Județean de Poliție Galați. Relaţii suplimentare privitoare la condiții și înscriere se pot obţine zilnic, la Serviciul Resurse Umane al IPJ Galaţi, la telefon 0236/407.000, interior 20114, precum și la adresa de internet http://www.gl.politiaromana.ro, iar pentru mai multe informații privind procedura de angajare fără concurs, se poate accesa pagina de internet a Poliţiei Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.