Jump to content

O elevă din Galați s-a sinucis, după o ceartă cu iubitul


dcp100168

Recommended Posts

O elevă din Galați s-a sinucis după o ceartă cu iubitul

La doar 18 ani, o tânără din Galați și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul al cincilea al unui bloc din București. Fata era într-o relație cu un individ despre care părinții săi susțin că era dubios și pentru care ar fi plecat de mai multe ori de acasă. Misterele relației și al sfârșitului dramatic ales de tânăra care abia trecuse de pragul majoratului fac acum obiectul unei anchete.

Yasmin abia împlinise 18 ani, era elevă la un liceu din Galați și avea o viață amoroasă tumultuoasă, care chiar o adusese în situația de a pleca de acasă, iar pe părinți de a face eforturi disperate să o aducă înapoi. Prima dată, s-a întâmplat în aprilie, când a dispărut și le-a lăsat părinților un bilet în cutia poștală, prin care îi anunța că a plecat cu iubitul ei. Oamenii au făcut eforturi disperate să o convingă să revină, și chiar au reușit, dar la scurt după ce a împlinit 18 ani, Yasmin a plecat din nou. În ciuda discuțiilor pe care le-au avut cu ea, dar și cu tânărul despre care nu auziseră lucruri prea bune, nu au reușit să o determine să se întoarcă acasă. Asta le-a întărit și mai mult convingerea că fata lor era victima unui ”Loverboy”, care intenționa să obțină bani necurați de pe urma ei. „El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea. Îmi promitea că dacă o să o las, o să îi mulțumesc toată viața, că o să o facă om. Din păcate a făcut ce a făcut”, a afirmat tatăl tinerei, citat de observatornews.ro.

Ultimele vești pe care părinții Yasminei aveau să le afle despre ea au fost dintre cele mai dramatice. Au fost anunțați că fata lor a sărit de la etajul al cincilea al unui bloc din București și că a murit. Tot ce au putut afla a fost că Yasmin se certase cu iubitul ei cu puțin timp înainte și cred că acesta este vinovat de faptul că fiica lor a căzut pradă disperării. Lucru recunoscut doar parțial de bărbat. „Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat”, a declarat iubitul fetei, pentru sursa citată. Circumstanțele care au dus la gestul disperat al fetei urmează să fie clarificate în cadrul unei anchete deschise de polițiștii Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, care vor stabili dacă nu cumva iubitul ei se face vinovat de determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Între timp, trupul neînsuflețit al Yasminei a fost adus la Galați, pentru înmormântare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Un proxenet care și-a impins iubita la sinucidere a fost arestat

Un gălățean de numai 20 de ani este protagonistul unui caz teribil aflat în instrumentarea DIICOT Galați, speță care își are rădăcinile într-un incident dramatic, petrecut în vara anului trecut.

Polițiștii de la Crimă Organizată au reușit să îl captureze pe Cătălin Pitaru, iubitul Yasminei, eleva care care pe 25 iunie 2022 se arunca de la etajul al cincilea al unui bloc din București. Părinții fetei susțineau atunci că de vină ar fi fost chiar iubitul, cu care s-ar fi certat după ce luni de zile o exploata și o șantaja emoțional. Exploatarea avea conotații dintre cele mai penale, aveau să stabilească anchetatorii, care au dovezi ca timp de mai bine de un an, Cătălin, folosindu-și farmecele, a atras-o pe Yasmin într-o combinație periculoasă, îndemnând-o să se prostitueze, atât în țară, cât și în străinătate. Banii ajungeau la el aproape în totalitate.

”În cauză, s-a reținut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 și aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda ,,loverboy”), o persoană vătămată.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției. 

Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe, din municipiul București, apartament unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost”, au precizat polițiștii din cadrul BCCO Galați. 

Deși imediat după ce Yasmin s-a aruncat de la etaj tânărul a declarat că nu are niciun fel de vină, declarându-se chiar surprins de gestul fetei, a ales să plece din țară, sperând că ancheta deschisă pentru ucidere din culpă, care mai apoi s-a extins, să nu îl afecteze. A revenit în martie, anul acesta, iar poliția i-a bătut la ușă.

În urma percheziției, oamenii legii au găsit și nouă grame de canabis, pe care le avea pentru consum propriu. Pitaru a fost reținut și arestat în baza unui mandat emis de Tribunalul Galați, dar a contestat decizia, apreciind-o ca exagerată.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.