Sheena Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Imi pare, rau dar nu mi-a venit alt titlu mai bun pt topic, dar adminul poate schimba titlul, daca are o idee mai bua, pt a avea un titlu mai interesant. Mi-a venit ideea acestui topic cititnd articolul adminului "Scoala dintre gherete" in care la urma lui a zis ca nu cunoaste zona, si ca i se pare ca articolul are iz electoral. Ma gandesc ca toti dintre voi aveti serviciu, unii poate nu cunoasteti anumite zone din Galati, din care aflati din ziare, daca este adevarat ce s-a scris, asa ca puteti apela la mine. Scrieti aici zonele care vreti sa le fotografiez si sa le postez pe forum, si in privinta caror probleme. Ce vreti sa aflati daca este adevarat sau fals. Eu am timp liber si de fiecare data cand vin la Galati pot sa imi aloc pentru aceasta treaba 8h de munca de foto-reporter. De la 10.30 AM pana la 18.30 PM
Sheena Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Da stiu ca au stiri adevarate, dar nu cred ca nu se poate ca anumite publicatii, sa mai bage si una prelucrata doar asa. Sau asta o fac doar cei de la Click si CAN-CAN ?
Recommended Posts