Jump to content

Partidul Dianei Şoşoacă are filială la Galaţi


Recommended Posts

Partidul Dianei Şoşoacă are filială şi la Galaţi

În data de 04 iulie 2022, în judeţul Sibiu, a avut loc o întâlnire de lansare a partidului "S.O.S. România", moment în care senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost numită preşedintele acestei formaţiuni politice. Din aceeaşi dată, se înfiinţează şi Filiala Galaţi a partidului, sub conducerea dr. Gabriela-Violeta Iordăchiţă - sociolog.

"Partidul aşteptat de toţi românii pentru a renaşte România din propria cenuşă!", este motto-ul partidului, iar ca ideologie, "este un partid de orientare naţionalist progresistă ce nu promovează ura naţională şi militează pentru refacerea demnităţii naţionale, bunăstare economică prin dezvoltarea unor capacităţi economice proprii, promovarea tuturor valorilor autentic româneşti, în contextul multiculturalităţii ce derivă din apartenenţa noastră la valorile Uniunii Europene", se arată pe site-ul "S.O.S. România" Galați.

Partidul "S.O.S. România" a fost înfiinţat pe 23 noiembrie 2021, de Gib Adeluţă, Gib Gabriel şi Viziteu Maricel, împreună cu Diana Iovanovici-Şoşoacă.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Cine conduce partidul Dianei Șoșoacă la Galați

"Se înființează și Filiala Galați a Partidului S.O.S. România, sub conducerea doamnei sociolog dr. Gabriela-Violeta Iordăchiţă", anunță printr-o postare pe Facebook formațiunea condusă de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Partidul a fost înființat pe 23 noiembrie 2021, iar pe 4 aprilie 2022, în județul Sibiu, a avut loc o întâlnire de lansare, în cadrul căreia senatoarea a fost numită președinte. În acest moment, filiala gălățeană anunță că primește înscrieri în partid.

Potrivit informațiilor publice, liderul filialei locale, Gabriela-Violeta Iordăchiță, este doctor în sociologie, dublu licențiată (sociologie și psihologie), asistent universitar titular la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității "Dunărea de Jos" din Galați și asociat în cadrul Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic din aceeași instituție.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.