Jump to content

Elevi de la Liceul „Dumitru Moţoc”, premiați la un festival național


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Elevi de la Liceul „Dumitru Moţoc”, premiați la un festival național

Trei elevi de la clasele a IX-a D și a X-a D ale Liceului de Turism și Alimentație "Dumitru Moțoc" Galați, Ioniță Robert Ionuț, Lupașcu Andreea și Cernat Valentina, coordonați de profesoara Daniela Bobocea, au obținut locul I la secțiunea Booktrailer în limba engleză, la Festivalul Național "CDIdei în cărți".
"Obiectivul general al Festivalului național "CDIdei în cărți", ediția a VII-a, este crearea unei rețele naționale care să cuprindă cel puțin 25 de Case ale Corpului Didactic și Centre Județene de Excelență, care să susțină și să promoveze dezvoltarea, demonstrarea şi manifestarea competențelor transversale prin activități de educaţie nonformală, utilizând eficient resursele din unitățile de învățământ din cel puțin 20 județe din țară și municipiul București", se arată pe pagina competiţiei.
Pentru fiecare categorie de vârstă au fost stabilite secțiunile: lucrări în limba română și lucrări în limbi moderne (limba franceză, limba engleză, limba germană).
În cadrul Festivalului național "CDIdei în cărți", elevii, în echipe de câte trei, coordonați de un cadru didactic, au ales o lucrare pe care să o citească și a trebuit să realizeze următoarele produse: o fișă a lucrării citite, un jurnal al activităților echipei și un "obiect reprezentativ" care poate fi macheta unei secvențe reprezentative din lucrarea citită sau din filmul de promovare a cărții (booktrailer).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.