Jump to content

Înjunghiat pentru că a luat apărarea unei fete!


dcp100168

Recommended Posts

Ieri, pe Armata Poporului

Înjunghiat de cinci ori

* Pedepsit pentru că a luat apărarea unei fete!

Culmea! În loc să i se mulţumească, gălăţeanului Marian B., de 23 de ani, i‑a fost împlântat un cuţit în abdomen şi în picior, pentru că sărise în ajutorul unei fete. "Cu două zile înainte de comiterea faptei, Marian se plimba împreună cu un prieten prin Mazepa II. Acesta a abordat o fată, iar Marian i‑a luat apărarea acesteia, spunându‑i îndrăzneţului să o lase în pace. În noaptea de miercuri spre joi, pe strada Armata Poporului, tânărul s‑a întâlnit cu iubitul fetei, care l‑a înjunghiat crezând probabil că Marian se legase de prietena sa. Inspectoratul Poliţiei Judeţene Galaţi continuă cercetările, pentru identificarea agresorului şi anchetarea acestuia. Marian B. este internat la Spitalul de Urgenţă, cu plăgi înjunghiate", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galaţi.

Potrivit dlui prof. dr. Nicolae Bacalbaşa, şeful secţiei Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă: "Starea pacientului este destul de gravă, dar stabilă. A fost operat la scurt timp după internare şi în prezent este monitorizat cu atenţie. Prezintă mai multe plăgi înjunghiate în regiunea abdominală, în coapsă, în fesă precum şi o leziune în apropierea coloanei vertebrale". La rândul său, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi, ne‑a informat că echipajul ambulanţei care i‑a acordat primul ajutor, în jurul orei 2.00, l‑a găsit pe tânărul înjunghiat în stare critică: "Avea tensiunea prăbuşită şi era în şoc hemoragic ca urmare a pierderii masive de sânge prin cele cinci plăgi înjunghiate". Marian B. plăteşte scump pentru că nu a întors capul la timp. Cum spune şi Murphy, "nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită".

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=26028

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.