Jump to content

Mici dealeri de canabis, prinși în timpul unei tranzacții


dcp100168

Recommended Posts

Mici dealeri de canabis, prinși în timpul unei tranzacții

Puțin și des, asta pare să fi fost rețeta succesului mai multor traficanți de canabis din Galați, care timp de doi ani au rezistat pe piață, vânzând cantități mici de droguri, pentru a face bani lejer și a nu "bate la ochi". Asta până recent, când au intrat în vizorul polițiștilor Antidrog, care au fost nevoiți să le organizeze un flagrant pentru a le putea dovedi preocupările ilicite. Ceea ce s-a și întâmplat, doi dealeri fiind prinși în timp ce vindeau "iarbă" unui client.

"Polițiștii au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 29 și 23 de ani, în timp ce ar fi tranzacționat canabis. Din cercetări, a rezultat că, în perioada 2020-prezent, la diferite intervale de timp, aceștia ar fi procurat, deținut, transportat și vândut, fără drept, diverse cantități de canabis", au subliniat polițiștii de la BCCO Galați. Ulterior flagrantului, anchetatorii au descins în cinci locații, de unde au ridicat cantitatea de 120 de grame de canabis, ce urma să fie tranzacționată. Cei doi tineri, reținuți pentru 24 de ore, vor fi prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.