Jump to content

O bătrână din Sat. Furcenii-Noi Com.Cosmesti Jud GALAȚI este dată pe drumuri


Mocanu_Andrei

Recommended Posts

Bătrâna alungată în stradă de fiul/nepoata si nora ei | Oamenii de bună credință reacționează 

Dragi cititori, doamne si domni, tineri si privitori

Am făcut tot ce am putut si încă o facem, nu se termină aici pentru că mămaia Stroi Tudorița, ce a trăit timpuri si iar timpuri nu merita o așa înjosire public pe domeniul public, fapt ce poate oricând fi sancționat conform legii. Si un câine dacă ar fi in același videoclip, in același mod nu putea fi iertat si trecut cu vederea. Da păi un om, o mamă, o bunică. Ce a crescut atâția nepoți si 5 copii. Copiii care sunt acum mari, cu familii si cu case. Am întâlnit oameni mari si in cazul acesta a sărit foarte mulți in apărarea bunicuței. Pentru asta felicit enorm din suflet oamenii ce i-am întâlnit, care au sărit pentru acest caz. Oamenii vorbesc, si asta e de bine. Încă mai avem speranță, si bunicuța ne-a dat o lecție la toți.

Felicit acea parte a familiei Stroi ce mai sunt oameni, si pe ceilalți din familia Gisca pentru implicare si că au dat dovadă de omenie si bun simț. 

Felicit si pe oamenii simpli ce au auzit de caz, si s-au implicat asa cum au putut. 

PS: AM LUAT LEGĂTURA CU Avocat Cuculis - C.A Cuculis Si Asociatii , sper să ne de-a o variantă de ieșire din această cauză si cei 3 tâlhari să plătească scump. Dumnezeu face minuni prin oameni!

Cazul continuă si legea trebuie să facă dreptate, cu tot ceea ce am postat aici noi. Si cu cele declarate si de bătrînică. Trebuie luată in serios si legea să facă ceva că dacă nu, de mâine lucru si tot va ajunge la parchet. Videoclipul postat ne arată clar cum s-au comportat cu mămaia noastră, Stroi Tudorița. Este inadmisibil asa ceva! Legea e lege si va face dreptate!

FIȚImai uniți! Iertați si ajutați! 

#STOP_înșelătorie #Stop_violență #112_vreau_să_traiesc #Apără_bătrânii

 

Video postat aici: Furcenii Vechi Furcenii Noi

Mentionez că deocamdată I.P.J Galați nu a luat nici-o măsură privind acest caz. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă. Vă mulțumesc!

andreimocanudirectorradiocuibullupiloralbicom_1_original.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.