Jump to content

Au vândut săpun pe post de telefoane mobile


dcp100168

Recommended Posts

Săpun, în loc de telefon mobil

Sase persoane care au fost de acord sa-si schimbe telefoanele mobile cu altele mai performante s-au ales cu cate o... bucata de sapun. Inselatoria a iesit la iveala dupa ce un barbat din municipiul Targu Secuiesc a fost pacalit intr-un parc de doi tineri din Tecuci, judetul Galati, care i-au prezentat un nou model de telefon si i-au propus sa faca schimb. Incantat de noul aparat, barbatul a acceptat oferta, dar in momentul schimbului nu a observat ca in husa de culoare neagra nu se afla telefonul mobil, ci o bucata de sapun de aceeasi marime. Pagubitul s-a adresat Politiei, care i-a gasit in scurt timp pe cei doi tineri, in varsta de 22, respectiv 25 de ani, care aveau asupra lor mai multe telefoane mobile in huse de culoare neagra, precum si mai multe pachete identice care contineau sapun. Acestia au spus ca se aflau in drum spre Brasov, unde intentionau sa isi plaseze marfa. Continuand verificarile, politistii au identificat alti trei tineri suspecti cu domiciliul tot in municipiul Tecuci, care, afland ca tovarasii lor au fost deconspirati, s-au descotorosit de husele cu sapunuri pe raza localitatii Cernat. In masina cu care cei cinci se deplasau spre Brasov au fost gasite sase telefoane mobile insusite prin acelasi mod de operare, fapt confirmat de proprietarii acestora, identificati cu ajutorul datelor din agenda si care s-au ales cu cate un sapun. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor cinci galateni, fiind posibil sa mai fie si alti pagubiti.

http://www.ziua.ro/news.php?id=10678&data=2008-08-07

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Prostie la schimb! Niste telefoane mobile s-au dovedit a fi bucati de sapun

Inventivitatea romanilor nu cunoaste limite, mai ales cand naivitatea unora ii ajuta din plin. Patru tineri din Tecuci, judetul Galati, au pacalit mai multi oameni pe care i-au convins sa-si dea telefoanele mobile in schimbul unor simple bucati de sapun. Cei patru tineri cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani au venit din Galati tocmai in Satu Mare ca sa isi puna la cale planul. Isi racolau clientii pe strada. Ii ademenau la prima vedere cu o oferta de nerefuzat. Le aratau acestora cateva telefoane mobile foarte scumpe care erau, chipurile, la vanzare sau la schimb. Cei interesati scoteau repede telefonul lor si il inamanau tinerilor. Acestia scoteau insa din buzunar intr-o husa presupusul telefon, care e fapt se dovedea a fi sapun. Tinerii au fost prinsi dupa ce doi clienti au depus plangere la politiei iar oamenii legii au stat la panda. Deocamdata nu se stie cati clienti au fost pagubiti, cert este ca asupra tinerilor retinuti s-au gasit 11 telefoane mobile pentru care nu aveau explicatii.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... sapun.html

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Şi povestea continuă :d

Şi-a dat telefonul mobil pe o bucată de săpun

Un tânăr de 22 de ani din Vatra Dornei şi-a dat telefonul mobil şi 100 de lei pentru o simplă bucată de săpun. După această „tranzacţie”, tânărul, Adrian R., s-a prezentat la Politia Vatra Dornei pentru a reclama faptul că în timp ce se afla în zona centrală a municipiului a fost acostat de o persoană necunoscută, care i-a oferit spre vânzare un telefon mobil, cerând iniţial suma de 400 lei, iar după negocieri a acceptat suma de 100 lei şi telefonul mobil al reclamantului la schimb. După terminarea negocierilor, suspectul a introdus telefonul mobil într-o husă din material textil, a luat suma de bani şi telefonul oferit la schimb şi a plecat grăbit. Tânărul a mai povestit că după ce a desfăcut husa a constatat că în interior are în loc de telefon mobil o bucată de săpun. „S-au dispus urgent măsuri de căutare şi identificare a suspectului, iar în urma activităţilor întreprinse de poliţişti, acesta a fost identificat ca fiind F. Oniţa de 28 ani din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi. Suspectul era însoţit de D. Vasile de 21 ani, D. Vasile de 28 ani şi S. Ciprian de 20 ani, toţi din municipiul Tecuci. Împotriva persoanei suspecte a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de „înşelăciune”, fiind cercetat în stare de libertate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

http://www.suceava-news.ro/stiri/si-a-d ... -de-sapun/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.