Jump to content

Ziua Familiei, la Liberty Galați


dcp100168

Recommended Posts

Mii de oameni au sărbătorit Ziua Familiei la LIBERTY Galați

Pe 6 august, Sanjeev Gupta, Executive Chairman LIBERTY Steel Group, a urat bun venit celor aproape 3.000 de angajați și familiilor acestora, dar și autorităților naționale și locale, printre care Ministrul Economiei, Florin Spătaru, care au luat parte la primul eveniment dedicat familiei, organizat pe platforma siderurgică de la începutul pandemiei COVID-19. "Familia LIBERTY și invitații săi au făcut un tur al pavilioanelor cu activități distractive, au vizitat principalele linii de producție și au asistat la spectacolele încheiate cu un concert live impresionant al Deliei, o figură iconică a muzicii românești. Evenimentul a fost moderat de Adrian Nartea, protagonistul unui cunoscut serial de televizune, iar copiii au fost răsfățați de trupa Coloricii. De asemenea, echipa LIBERTY Galați a avut ocazia să primească câteva dintre starurile clubului Oțelul Galați și să celebreze parteneriatul recent anunțat", potrivit unui comunicat al LIBERTY Galați.â

Sanjeev Gupta a mulțumit tuturor angajaților printr-un discurs despre planurile de transformare GREENSTEEL care susțin compania siderurgică să producă oțel neutru în emisii de carbon până în 2030 și printr-o nouă campanie de comunicare captivantă care scoate în evidență oamenii care vor contribui la realizarea acestei viziuni. În discursul său a prezentat noul film corporate, care demonstrează transformarea LIBERTY Galați și a României în adevărați lideri europeni ai producției de oțel verde. În business și acasă, familia este pe primul loc în viața mea. O zi în care toți membrii familiei noastre se pot întâlni și lega prietenii este nu doar distractivă, este esențială. Pentru că familia este sufletul societății și nucleul comunității din Galați. Eu și soția mea, Nicola, suntem foarte mândri să facem parte din comunitatea dumneavoastră. O comunitate care are atât de multe motive de mândrie și atât de multe de motive de speranță pentru viitor", a declarat Sanjeev Gupta.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.