Jump to content

Bereșteanca Elena Mocanu, vicecampioană mondială la canotaj


dcp100168

Recommended Posts

(Joi, 18 august 2022)

Bereșteanca Elena Mocanu, vicecampioană mondială cu barca României la Varese

Recent, orașul italian Varese a găzduit Campionatul Mondial de Canotaj Under 19 și Under 23. Delegația României a confirmat toate așteptările și a cucerit foarte multe medalii de aur, argint și bronz. Puțini gălățeni știu faptul că echipajul de 4 rame al României la categoria junioare a avut-o în componență pe Elena Mocanu, 18 ani, originară din orașul Berești, județul Galați, legitimată la CSU Halep Constanța.

"La campionatul mondial de la Varese, Italia am concurat în barca de 4 rame alături de colegele mele Amalia Azoiței, Andreea Dinu și Izabela Boldea și împreună am reușit să urcăm pe treapta a doua a podiumului. Această medalie a fost obținută din greu cu multe sacrificii, sute de kilometri vâsliți și cel mai important... cu dorință. Am fost foarte încrezătoare încă de la plecarea din țară, eram foarte nerăbdătoare pentru a arăta ce putem și cât de ambițioase suntem. Cursa s-a încheiat cu medalia de argint, cea mai valoroasă medalie a mea din cariera sportivă. Pe mai departe îmi propun să fiu la fel de ambițioasă și să muncesc mai mult pentru a reuși ceea ce îmi doresc. În această perioadă ne bucurăm de vacanța bine meritată unde ne vom odihni și recăpăta forțe noi și proaspete, apoi începând cu luna noiembrie vom începe pregătirea pentru competițiile ce vor urma", ne-a declarat Elena.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.