Jump to content

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi gălățeni, a murit la 37 de ani


dcp100168

Recommended Posts

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi gălățeni, a murit la 37 de ani

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Anunțul a fost făcut de colegii săi de trupă, Şatra B.E.N.Z.: „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi-noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!”.

Pe numele său real Darius Vlad Creţan, rapperul s-a născut pe data de 24 martie 1985, în Galaţi. După cum mărturisea într-un interviu, s-a apucat de muzică după ce s-a lăsat de fotbalul pe care-l juca la Dunărea Galați, ca să se mute în Italia. Acolo, primul său nume de scenă a fost insiprat de cuvântul românesc „borș”. Primul album a fost un CD împachetat pe genunchi în hârtie A4 și sigilat cu un sticker cu „N”. A revenit pe plaiurile românești și-a preluat numele de Nosferatu, apoi de Nosfe.

Potrivit Spy News, acesta activa solo, dar şi în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z. Rapperul a intrat în atenția lumii mondene și nu numai și prin intermediul colaborărilor pe care le-a avut cu Ruby, pentru piesa „Condimente“, sau „Papi”, dar şi cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

Gălățenii l-au putut vedea și asculta pe scenă la Zilele municipiului Galați, pe 11 iunie 2022.

Nosfe avea, pe lângă cariera muzicală, și o familie împlinită. Era soț și tată și, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, artistul povestea cum este rolul de tată, dar și faptul că fiica lui moștenește pasiunea pentru muzică.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.