Jump to content

Despre focurile de artificii


Sheena
 Share

Recommended Posts

Am privit acum niste focuri de artificii de la Beijing cu ocazia ceremoniei deschiderii JO.

Aveau un rondou de unde porneau artifciilew. Asa ca ma gandesc ca si Primaria Galati, ar putea lansa artifcii din acel rondou de pe Bd Brailei, care are deasupra o sfera pe care acum scrie La Multi Ani 2008. Parca Inelul de rocada, se numeste?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Frumoase, focurile de artificii, n-am ce zice, dar cand, pe la ora 00,00 si abia ai atipit auzi bubuiturile si sari din pat ca ars ca la bombardament, nu-mi mai plac! Stiu ca sunt permise numai pana la ora 22,00 dar cum la noi unii sunt mai egali decat altii, frumoasele focuri de artificii se dezlantuie chiar si in zile lucratoare. De retinut ca nu sunt o persoana sensibila la zgomote dar pana si cainii mei (care dau buzna in casa :X ) au stabilit clar ca nu admit bubuiturile aferente frumoaselor focuri de artificii la ore tarzii in noapte!!!

Link to comment
Share on other sites

Dar este o chestie. Si aume ca vara la ora 22.00 abia se intuneca. Tu vrei artificii ziua pe lumina? :d

Eu as fi stabilit pe perioada de iarna cand se intuneca de la 17.00 artificiile sa fie intre orele 22.00-23.00 iar vara cand se intuneca de la 22.00 sa fie permise in intervalul 23.00-00.30. (zile lucratare) si 23.00-1.00 in weekend. Asta insemnand vineri spre sambata si sambata spre duminica.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.