Jump to content

Șeful Serviciului Imigrări Galați a murit într-un accident de circulație


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Șeful Serviciului Imigrări Galați a murit într-un grav accident de circulație

Comisarul Ciprian Şimu (41 ani), şeful Serviciului Imigrări Galaţi, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, în urma unui teribil accident rutier, produs în judeţul Ialomiţa, între localităţile Iazu şi Bărăganu.

Potrivit informaţiilor făcute publice de anchetatori, ofiţerul gălăţean se afla la volanul maşinii personale şi era însoţit de soţie şi de fetiţa lor. În jurul orei 1,30, pe E 584, autoturismul a fost lovit în plin de un TIR înmatriculat în Ucraina, al cărui şofer ar fi adormit la volan şi ar fi pierdut controlul direcţiei. Impactul a fost devastator pentru ocupanţii maşinii conduse de şeful Serviciului Imigrări.

„Din cercetări a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Galaţi, şi un TIR condus de un cetăţean ucrainean, în vârstă de 58 de ani. În urma impactului au rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum şi vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 38 de ani şi a unei minore în vârstă de 12 ani“, a transmis IPJ Ialomiţa.

Şoferul ucrainean a fost testat pe loc de poliţişti, rezultând că nu consumase alcool sau alte substanţe. Poliţia Rutieră Ialomiţa a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Ciprian Şimu conducea de zece ani Serviciul Imigrări Galaţi, după ce fostul comandant, cms. şef Ion Andrei, a părăsit funcţia în urma unui dosar penal în care a fost acuzat de uciderea din culpă a unui pescar, în vara lui 2012.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.