Jump to content

Club pentru seniori deschis la Biblioteca „V.A. Urechia”


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Club pentru seniori deschis la Biblioteca „V.A. Urechia”

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” desfășoară un proiect de suflet pentru seniorii gălățeni care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod inedit, împărtășind unii altora din experiențele și trăirile lor și participând la diverse activități recreative și distractive. Clubul pentru seniori „Buni-COOL, la bibliotecă!”, este astfel gândit, prin activitățile organizate, să contribuie la integrarea socială a persoanelor vârstnice. Important în acest demers este implicarea instituțiilor de cultură, mediu și administrative din Galați, în vederea asigurării de servicii culturale, educative și relaxante pentru persoanele vârstnice aflate în situații de vulnerabilitate (persoane singure, persoane cu venituri restrânse, persoane greu adaptabile etc.), urmând integrarea activă în viața socială, implicarea acestora în activități civice, autonomia de zi cu zi.
Dintre activitățile la care vor participa persoanele înscrise în acest club enumerăm: vizite în grup la muzeele din Galați, spectacole de teatru; activități de recreere și relaxare în spațiu liber (ateliere fitness, plantare arbuști, yoga, trupă de dans, cor); activități cultural-educative (lansări de carte, ateliere literare, activități realizate împreună cu voluntarii); activități extra (vizite în afara localității pe buget propriu, excursii).
Întâlnirile vor avea loc de două ori pe lună, zilele fiind stabilite de comun acord cu întregul grup. Pentru înscrieri și alte informații persoana de contact este Andreea Iorga, responsabil Compartiment Împrumut la Domiciliu pentru Adulți (sediul central).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.