Jump to content

O minoră din Galați, însărcinată după ce a fost violată de un bărbat mai în vârstă


dcp100168

Recommended Posts

O minoră din Galați, însărcinată după ce a fost violată de un bărbat mult mai în vârstă

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut, apoi arestat preventiv, după ce a violat o minoră, în vârstă de 14 ani, iar aceasta a rămas gravidă.

Potrivit agentului șef principal Ciprian Stoica, mama victimei, în vârstă de 42 de ani, a venit la sediul Secției 7 Poliție Rurală Matca, joi, 3 noiembrie, pentru a sesiza ca fiica sa de doar 14 ani a fost victima unui viol. Fapta ar fi fost comisă în luna august 2022, la locuința acestora din satul Cărăpcești, comuna Corod, județul Galați, femeia reclamând că autorul ar fi chiar un consătean, un bărbat cu vârsta de 30 ani.

Totodată, mama minorei a declarat că a aflat de acest lucru chiar în ziua în care a depus plângerea, în urma unui control al minorei făcut de asistenta medicală de la unitatea de învățământ unde este înscrisă și care a constatat că adolescenta ar fi însărcinată.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci care supraveghează cauza a dispus ca minora să fie examinată medico-legal și să fie evaluată psihologic de speciliaști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, urmând ca, ulterior, în funcție de rezultatele obținute, să se continue cercetările și să se dispună eventualele măsuri preventive.

După o zi, pe 4 noiembrie, după rezultatele evaluărilor, a confirmării sarcinii la adolescentă, precum și după administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 30 ani, iar în cursul zilei de astăzi, 5 noiembrie, după prezentarea acestuia la Judecătoria Tecuci, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.