Jump to content

Femeie bătută cu ranga de concubin, căruia nu i-a plăcut mâncarea


dcp100168

Recommended Posts

Femeie bătută cu ranga de concubin. Bărbatul s-a înfuriat pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită de victimă

Un gălățean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de tentativă la omor calificat. Individul și-a ieșit din fire după ce a gustat din mâncarea pregătită de concubina lui și pentru că nu i-a plăcut, a lovit-o cu palmele peste față și cu o bară metalică în cap.

Un bărbat din Galați a ajuns în arest pentru că și-a bătut concubina cu o bară metalică, nemulțumit de mâncarea pe care aceasta o gătise. De amintit este că individul fusese condamnat anterior pentru tentativă la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie,

„În seara zilei de 03.11.2022, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, nemulţumit de mâncarea pregătită de concubina sa, i-a aplicat acesteia, iniţial, 2 -3 lovituri cu palma peste faţă, după care, cu o bară metalică, i-a aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i o plagă contuză epicraniană, cu bandă echimotică, bandă excoriată şi excoriaţii liniare, pentru a căror vindecare au fost necesare 7 - 8 zile de îngrijiri medicale”, au stabilit anchetatorii.

Pe 4 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au cerut arestarea preventivă a agresorului pentru săvârşirea, în stare de recidivă, a unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie. Cererea formulată a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, care l-a trimis după gratii pe bărbat pentru următoarele 30 de zile.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.